Timo Lahtinen KPV:n puheenjohtajaksi
Julkaistu: 21.11.2023 20.22

Timo Lahtinen KPV:n puheenjohtajaksi

KPV jatkoi kaksi viikkoa sitten aikalisän ottanutta syyskokousta tiistaina. Nyt päästiin valmisteltuihin esityksiin ja päätöksiin.

Puheenjohtajaksi valittiin kokouksen yksimielisellä päätöksellä Timo Lahtinen. KOSEK:in toimitusjohtajana toimivalla Lahtisella on vankkaa hallitusammattilaisen osaamista.

Hallituksessa jatkavat vanhoina jäseninä Sasu Iivonen ja Tuomas Rinne. Myös edellisessä hallituksessa ollut Mika Mikkola valittiin uudelle kaksivuotiskaudelle.

Uutena jäsenenä KPV:n hallitukseen valittiin Joni Sorvoja. 33-vuotiaalla Jonilla on pitkä juniori- ja juniorivalmentajatausta KPV:ssa.Joni on myös suorittanut UEFA:n A-valmentajatutkinnon.

Syyskokous hyväksyi esitetyn toimintasuunnitelman ja 936 000 euron budjetin. Tässä summassa on mukana koko seuran talous.

Toimintasuunnitelmassa viestin kärkenä on pitkäaikaissuunnitelma ulottuen aina 100-vuotiskauteen 2030 asti. Ensimmäisinä toimenpiteinä on tavoite vahvistaa työntekijäresurssein toimistoa ja juniorijoukkueiden valmennusta. Tavoitteemme on antaa jokaiselle pelaajalle mahdollisuus kehittyä omalle pelaajahuipulle.

Edustusjoukkue pelaa maan kolmanneksi korkeimmalla tasolla Ykkösessä. Ylempiä sarjatasoja ovat Veikkausliiga (12 joukkuetta) ja Liigaykkönen (10 joukkuetta). Ykkönenkin on tasokas valtakunnallinen sarja, jossa on joukkueita Rovaniemeltä (RoPS), Helsinkiin (esim KäPa), Poriin (Jazz) ja Joensuuhun (JIPPO) asti. Sarjassa KPV:n lähin ”paikalliskilpailija” on VIFK.

Haluamme toimia mahdollisimman korkealla urheilullisella tasolla, vaikka edustusjoukkueen osuus budjetissa pienenee kuluvasta tilikaudesta. Budjettiluku on 230 000 euroa, jolla rakennamme aluksi edustusjoukkueen kivijalkaa. Täysammattilaisten määrä joukkueessa aluksi pienenee ja annamme enemmän mahdollisuuksia alueellisille pelaajille. On kuitenkin huomattavaa, että pelkkä Ykkösessä pelaaminen tarkoittaa matkusteluineen, harjoitteluineen ja muine kuluineen vähintään 100 000 euron kuluerää ennen pelaaja- tai valmentajapalkkioita.

Syyskokouksessa osana seuran organisointia päätettiin palauttaa jaostojen listalle ikivihreän Pappakerhon lisäksi edustusjoukkuejaosto sekä juniorijaosto. Näissä on hallituksesta omat vastuuhenkilönsä.

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola