Tapahtumainfo (la 13.8.) – #HyväVeikkoEiKiusaa -ilmaistapahtuma
Julkaistu: 11.08.2022 16.32

Tapahtumainfo (la 13.8.) – #HyväVeikkoEiKiusaa -ilmaistapahtuma

Kokkolan Keskuskenttä saa lauantaina 13.8. säpinää, jollaista siellä ei ole ennen nähty. Kyseisenä päivänä pelattavan KPV – PK-35 -ottelun yhteydessä järjestetään perinteeksi muodostunut hyväntekeväisyystapahtuma, joka viedään tänä vuonna uusiin ulottuvuuksiin! Ennen ottelua Keskuskentällä esiintyvät nimittäin koko Suomen tuntema Jukka Poika, sekä kokkolalainen Rappänä-yhtye. Ja mikä parasta, koko tapahtuma on yleisölle ilmainen!

CABB Kokkola ja KPV järjestävät #HyväVeikkoEiKiusaa -tapahtuman Kokkolan Keskuskentällä. Tapahtumaan on vapaa pääsy, joten artistien sekä jalkapallo-ottelun seuraaminen on kyseisenä elokuisena lauantaina ilmaista. CABB Kokkola tarjoaa myös kaikille ottelutapahtumaan saapuville ilmaiset limut ja makkarat.

Mikäli olet saapumassa #HyväVeikkoEiKiusaa -tapahtumaan, luethan alla olevan otteluinfon läpi tapahtumapäivän kulun helpottamiseksi.


Tapahtuma-alue

Kokkolan Keskuskenttä on poikkeuksellisesti jaettu kahteen osaan, jotka ovat Alue A ja Alue B. Kummankin alueen portit aukeavat klo 12.

Alue A: Ennen tapahtumaa esiintyvät artistit, sekä muu oheistoiminta tapahtuvat Alue A:lla (alue on merkitty oheiseen karttaan oranssilla), jonne on oma sisäänkäyntisä. Tällä alueella jaetaan myös ilmaiset makkarat ja juomat kaikille yleisössä. Alueella on myös pomppulinnoja perheen pienimmille.

Alue B: Ottelutapahtuma ja sen yhteydessä olevat perustoiminnot löytyvät Alue B:ltä. Tällä alueella sijaitsevat myös WC:t, sekä anniskelualue. Kun artistit ovat esiintyneet, voit siirtyä Alue B:lle kätevästi Urheilukadun puoleisten porttien kautta.


Tapahtuman aikataulu

Alue A (merkitty karttaan oranssilla)

Klo 12.00 Tapahtuman portit aukevat, alueella mm. pomppulinnoja perheen pienimmille

Klo 12:05 Tapahtuman alkujuonto ja infoa #HyväVeikkoEiKiusaa -kampanjasta

Klo 12.15 Rappänä esiintyy

Klo 13.00 Välijuonto, CABB esittely

Klo 13.15 Jukka Poika esiintyy


Alue B (merkitty karttaan sinisellä)

Klo 14:15 Livemusiikkia anniskelualueella (K18)

Klo 15.00 KPV – PK-35 ottelu alkaa


Pysäköinti

Keskuskentän ympäristössä parkkipaikkoja on vain osalle paikalle saapuvista. Parkkeeraaminen on sallittua teiden varsiin, opastekylttien määrittelemissä rajoissa.

Lisää parkkipaikkoja löytyy Kokkolan Urheilutalon pihasta, osoitteesta Vapaudentie 1. Täältä on kävellen matkaa tapahtuma-alueelle n. 0,5 km.


KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola