Dawda Bah palaa Palloveikkoihin!
28.10.2014 17:10 Uutiset / Edustus

”Banjulin taikuri” Dawda Bah on tehnyt kahden vuoden sopimuksen KPV:n kanssa!

Kymmenen vuoden ympyrä sulkeutuu, kun "Dave" palaa Kokkolaan ja Palloveikkoihin, mistä nuorukaisen ura suorastaan leimahti liekkeihin kaudella 2005. Tuolloin KPV:n peräsimessä oli niin ikään kaksikko Ylimäki & Kalliokoski. Niko kuitenkin oli tuolloin topparina kentällä ja isä Pekka Kalliokoski Ylimäen aisaparina.

Bah pelasi kaksi kokonaista kautta KPV:n riveissä ja teki näiden aikana yhteensä 27 maalia Ykkösessä. Matka jatkui lopulta HJK:hon, missä Bah pelasi 101 ottelua tehden niissä 19 maalia. HJK:ssa tilille kirjattiin yksi Suomen Cupin mestaruus (2008) ja kaksi Suomen mestaruutta (2009 ja 2010).

Bundesliigassa Bah debytoi kaudella 2011, missä hänen ottelut jäivät vähiin operointia vaatineen polvivamman vuoksi. Suomeen hän palasi kaudelle 2013 (KuPS), mistä matka jatkui viime vuonna MyPan riveihin.

Myös yhdeksän ottelua Gambian maajoukkueottelua on kertynyt tilille ja niistä otteluista myös aiemmin KPV:n kanssa sopimuksen tehnyt Yankuba Ceesay on tuttu, jota Bah pitää erittäin hyvänä pelaajana.

Kokkola ja KPV ovat minulle erittäin tärkeitä, enkä unohda koskaan niitä aikoja kun pelasin täällä, toteaa hyväntuulinen ja sympaattinen Dawda Bah ja jatkaa, Kokkola on kuin toinen koti minulle. Täältä matkani alkoi ja olen saavuttanut jalkapallossa sen mitä nuorempana haaveilin.

Nyt haluan olla mukana nostamassa KPV:tä seuraavalle sarjatasolle ja nauttia jalkapallosta. Toki tykkään tehdä maaleja, sehän on selvää, mutta vieläkin tärkeämpää on, että joukkueessa on hyvä henki ja tekemisen meininki. Haluan myös auttaa nuoria pelaajia kehittymään jalkapalloilijoina, lisää Bah.

KPV:n edustuksella on nyt kymmenen sopimuspelaajaa tulevalle kaudelle.

 

Rasmus ”Rasse” Broberg fyysiseksi valmentajaksi!

KPV:n edustuksen Fyysinen valmentaja, joka vastaa fyysisestä valmennuksesta ja kuntoutuksesta tulevalla kaudella on Rasmus Broberg.

”Rasse” on toiminut neljä edellistä kautta  TUS:n edustuksen vastuuvalmentajana ja tätä ennen TUS:n pelaavana apuvalmentajana kaksi vuotta.

Kausilla 2008 ja 2009 Rasmus toimi Jaron liigajoukkueen valmennustiimissä fysioterapeuttina, missä hoiti pääasiassa vammojen kuntoutusta ja ennaltaehkäisevää kuntoutusta. Rasmus on toiminut myös nuorten maajoukkueiden (nuoret – 21 vuotiaat) fysioterapeuttina. Aktiivisimmat vuodet ovat olleet 2010 ja 2011. Tehtävänä on tuolloin ollut pääasiassa akuuttivammojen hoitaminen.

 

KPV:n Akatemia myös KPV Oy:n alaisuuteen

KPV ry ja KPV oy ovat sopineet, että tulevalla kaudella kolmosdivariin noussut Akatemia siirtyy edustuksen lailla Oy:n alaisuuteen. Samassa yhteydessä on sovittu, että edustuksen otteluiden järjestäminen siirtyy Oy:lle, kun vielä tällä kaudella vastuu oli KPV ry:llä.

Järjestelyillä pyritään muun muassa turvaamaan ja helpottamaan nuoren pelaajan polkua nousemaan juniorisarjoista miesten sarjoihin, toteavat ry:n puheenjohtaja Olli Peltoniemi ja Oy:n manageri Matti Laiitinen, joka jatkaa, tätä varten on myös tiettyjä seurayhteistyökuvioita työn alla.

Matka jatkuu ja tavoitteet on asetettu kovinkin korkealle vuodelle 2018, kiteyttää Laitinen!


   
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat