Sopimusuutisia KPV:n toimistolta: “Lisää laatua ja leveyttä”
Kokkolan Pallo-VeikotJulkaistu: 10.07.2024 12.00

Sopimusuutisia KPV:n toimistolta: “Lisää laatua ja leveyttä”

KPV:n edustusjoukkue on siirtoikkunan auettua solminut kolme uutta pelaajasopimusta.

Toppari Sampo Ala-Iso saapuu KPV:n riveihin IF Gnistanin organisaatiosta.

– Sampo Ala-Iso on isokokoinen toppari. Pelannut Veikkausliigassa ja Ykkösliigassa. Viime kaudella hän otti Gnistanissa ison roolin loppukaudella joka päättyikin nousujuhliin. Sampolla on ollut haastava kausi Gnistanissa tähän mennessä, ja hän tulee Kokkolaan hakemaan uutta nostetta uralleen. Tässä vaiheessa on jo selvää, että puhutaan todella hyvästä pelaajasta, jolla on vielä paljon mittaamatonta potentiaalia varastossa. Sampo tuo mukanaan pääpelivoimaa, pallollista osaamista ja vahvaa kaksinkamppailu pelaamista, kertoo Joni Sorvoja.

Ala-Ison hankintaan vaikutti myös Noa Lehtosen loukkaantuminen. Lehtosen on ilmoitettu olevan sivussa kauden loppuun asti.

Ala-Ison sopimus kattaa loppukauden.

– Tämä ja kesän otteluruuhkan mukana tuomat tällit yms pakotti meidät reagoimaan. Hankittiin laatua ja leveyttä lisää, Sorvoja jatkaa.


Kaksi seuraava vahvistusta onkin jo kokkolalaisittain tuttuja:

Philip Reis hankittiin tänne toukokuun lopussa Akatemian maalille. Hänen sopimuksensa on mallia 1+1. Hän on harjoitellut koko ajan kuitenkin myös edustusjoukkueen mukana ja tarkoituksena oli alun alkaenkin tuoda lisää kilpailua ja leveyttä seuran maalivahtitilanteeseen. Nyt rekisteröinti edustukseen oli mahdollista, kun heinäkuun siirtoikkuna aukesi. Philip on rohkea, aktiivinen maalivahti joka avaa peliä hyvin, Sorvoja valaisee.

– Hän on hyvin peliä ohjaava, hyvä refleksitorjuja ja omaa pontentiaalia kehittyä loistavaksi maalivahdiksi, Sorvoja jatkaa.

Arttu Manninen puolestaan on seuran oma kasvatti, ja KPV Akatemian kapteeni. Todella työteliäs, hyvä kaksinkamppailuissa ja nopea oppimaan ja sisäistämään asioita. Artun sopimus kestää tulevan kauden 2025 loppuun saakka.

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola