Pelaajasiirto: Badreddine Bushara Ilveksestä KPV:n vahvuuteen!
EdustusjoukkueJulkaistu: 28.02.2024 14.50

Pelaajasiirto: Badreddine Bushara Ilveksestä KPV:n vahvuuteen!

Tamperelaislähtöinen Badreddine Bushara on solminut sopimuksen KPV:n edustusjoukkueen kanssa.

Badreddine “Badu” Bushara liittyy KPV:n vahvuuteen 1+1-vuotisella sopimuksella. Hän siirtyy KPV:hen kasvattajansa, eli Tampereen Ilveksen organisaatiosta.

Vuonna 2022 liigadebyyttinsä tehnyt Bushara on saanut peliaikaa korkeimmalla sarjatasolla 17 ottelussa. Suurin osa miesten peliminuuteista on tullut kuitenkin Ilveksen Kakkosessa pelaavassa reservijoukkueessa, jossa Bushara on samaisten kahden kauden aikana iskenyt mukavat 11 maalia 26 ottelussa.

Ilveksesta matka vei lainasopimuksen turvin Miesten Ykköseen (nyk. Ykkösliiga) ja Järvenpään Palloseuraan, viimeisten otteluiden ajaksi kaudella 2023. Mies esiintyi JäPS:n paidassa kolmessa ottelussa.

Nuorisomaajoukkueitakin edustanut 20-vuotias Bushara on kerryttänyt onnistumisia Suomen paidassa - viimeisimpänä syksyn 2022 EM-karsinnoissa hän viimeisteli maalit Färsaaria ja Kroatiaa vastaan.

Pelaajasopimuksista vastaava Joni Sorvoja, sekä vastuuvalmentaja Goncalo Pereira kommentoivat pelaajasiirtoa.

– Badu on Suomen nuorisomaajoukkueiden vakiokasvo, ja sopii hyvin siihen profiiliin millaisia pelaajia etsimme ja haluamme. Päästiin Ilveksen kanssa yhteisymmärrykseen pelaajan siirrosta Kokkolaan, joten kiitokset siitä Tampereen suunnalle. Prosessi oli todella sujuva, Sorvoja kertoo.

– Hän on nopea hyökkäyspään pelaaja, joka on hyvä 1vs1-tilanteissa, ja päättämään tilanteita. Suoraviivainen pelaaja, joka pystyy luomaan uhkaa nopeudellaan hyökkäyksessä, Pereira puolestaan kuvailee.


Artikkeli: Jere Rönkkö

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola