Eric Oteng sopimukseen: “Odotamme hänen olevan johtava pelaaja KPV:n keskikentällä”
EdustusjoukkueJulkaistu: 26.02.2024 20.15

Eric Oteng sopimukseen: “Odotamme hänen olevan johtava pelaaja KPV:n keskikentällä”

Ghanalainen Eric Oteng on solminut sopimuksen Kokkolan Pallo-Veikkojen kanssa.

22-vuotias keskikenttäpelaaja Eric Oteng kiinnitettiin vahvistamaan KPV:n edustusjoukkuetta. Oteng esiintyi edukseen joukkueen riveissä jo viime viikonlopun harjoitusottelussa OPS:ää vastaan Kipparihallilla.

Aiemmin Oteng edusti Veikkausliigassa pelaavaa Ilvestä, jonne hän saapui tanskalaisesta FC Nordsjællandin joukkueesta 2021. Kahden kauden aikana Oteng pelasi yhteensä 27 ottelussa – tehden 5 maalia, ja neljä maaliin johtanutta syöttöä. Oteng oli jo Suomeen saapuessaan ikäisekseen kokenut pelaaja, joka oli esiintynyt hyvin mm. Tanskan U19-sarjassa.

– Kuvailisin itseäni joukkuepelaajana. Teen kovasti töitä, olen nopea ja lisäksi omaan hyviä ominaisuuksia maalinteossa ja syöttämisessä, Oteng kertoo.

Viime kaudella puolestaan Las Vegas Lights FC:n organisaatioon vuoden viisitin tehnyt Oteng kuvailee tunnelmiaan odottavaiseksi.

– Olen erittäin innoissani, ja odotan kauden alkua, kun pääsen pelaamaan kaikkien kannattajien edessä, sekä kehittymään valmennuksemme alaisuudessa. Tavoite on voittaa otteluita ja viedä KPV takaisin huipulle, jonne se kuuluu.

Pelaajasopimuksesta vastannut Joni Sorvoja antaa tuttuun tapaan myös taustaa miksi juuri Eric Otengin kanssa päädyttiin sopimukseen.

– Eric on nuoresta iästään huolimatta kokenut, ja nähnyt jo paljon pelaajana. Todellinen laatupelaaja tälle sarjatasolle, hän kertoo.

– Meidän odotukset on, että Eric on johtava pelaaja KPV:n keskikentällä sekä sarjan parhaita pelaajia yleisesti. Uskon, että kokkolalaisyleisö tulee ihastumaan tähän kaveriin, Sorvoja väläyttää.

Eric Otengin sopimus on yksivuotinen.


Kuva: Joni Sorvoja, Artikkeli: Jere Rönkkö

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola