Sopimusuutisia: Ihalainen, Vesala, Åberg
EdustusjoukkueJulkaistu: 31.01.2024 17.55

Sopimusuutisia: Ihalainen, Vesala, Åberg

Kuvassa (vas.) Elias Vesala, Jusa Ihalainen ja Matias Åberg.

Sopimuksia on odotetusti tammikuun loppua kohden julkaistu kiihtyvään tahtiin, ja päivä päivältä edustusjoukkue rakentuu valmiimmaksi tulevan kauden koitoksiin.

KPV:n toimistolta kajahti sopimusuutisia kerralla peräti kolme kappaletta. Yleisölle jo entuudestaan tuttu Jusa Ihalainen on solminut jatkosopimuksen. Samaan aikaan joukkuetta Pallo-Iirojen riveistä siirtyy vahvistamaan Elias Vesala, sekä taas omalta junioriosastolta edustuksen rinkiin nostetaan puolestaan Matias Åberg.

Laitapuolustaja Jusa Ihalainen ei paljon esittelyjä kaipaa. Vuosituhannen vaihteessa syntynyt mies, liittyi FF Jarosta takaisin kasvattiseuransa väreihin vuoden 2021 alussa. Otteluita tämän jälkeen KPV:ssa on kertynyt 67 kappaletta.

– Hieno homma, että päästiin sopimukseen. Olen ollut muutaman treenin mukana. Kova itensiteetti ja kova vaatimustaso takaa aina hyvän paikan kehittyä entisestään, Ihalainen kertoo.

Raumalla matkalaukkunsa pakannut, ja sieltä Kokkolaan matkannut Elias Vesala taas edusti viime kaudella Pallo-Iiroja Miesten Kakkosessa. 20-vuotta täyttävä toppari tuo mukanaan rauhallisuutta, pallollista peliä, syöttötaitoa ja pääpelivoimaa.

– Saavun hyvillä fiiliksillä Kokkolaan. Olen huomannut, että Kokkola on selkeästi jalkapallokaupunki. Täällä on hyvät olosuhteet treenata ja kehittyä. Uusi valmennus vaikuttaa todella hyvältä, ja kaudesta tulee takuulla mielenkiintoinen, Vesala avaa tunnelmiaan.

Matias Åberg on seuran oma kasvatti. Ikäluokkaa 2005 edustava lupaus, on isokokoinen laitapuolustaja, joka pystyy pelaamaan myös topparina.

– Matias on luotettava suorittaja, josta tietää mitä saa kun on kentällä. Hän omaa hyvän tekniikan. Ollut akatemiassa kantavia voimia jo kaksi vuotta, ja oli itseasiassa jo viime kaudella edustuksen mukana. Varmasti hyvä lisä nykyiseen rosteriin, pelaajahankintojen parissa työskentelevä Joni Sorvoja valottaa.

Jusa Ihalaisen ja Matias Åbergin sopimukset kattavat tulevan kauden 2024. Elias Vesalan sopimus on mallia 1+1-vuotta.Artikkeli: Jere Rönkkö

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola