​Ishmael Yartey palaa Kokkolaan – Myös muita vahvistuksia!
Julkaistu: 09.08.2022 16.00

​Ishmael Yartey palaa Kokkolaan – Myös muita vahvistuksia!

Kokkolalaisten sydämet puolelleen voittanut Ishmael Yartey palaa Kokkolaan. Mies on pelannut KPV:ssa Veikkausliiga-kaudella 2019.

32-vuotias laitahyökkääjä Ishmael Yartey palaa Kokkolaan. Mies saapuu Kokkolaan tiistaina, jonka jälkeen hänet nähdään Vihreän riveissä, kunhan käytännön asiat ovat järjestettynä. Viime visiitin jälkeen Yartey on pelannut FC Hakassa Veikkausliigaa.

Ghanassa syntynyt, mutta myös Portugalin passin omaava Benfican kasvatti pelasi KPV:ssa syksyn 2019, jolloin KPV oli tehnyt paluun Veikkausliigaan. Yhteinen tie ei ollut pitkä, sillä Yartey saapui Pallo-Veikkojen vahvuuteen heinäkuussa.

Miehen sisääntulo Kokkolaan oli kuitenkin tyylikäs. Viiteen ensimmäiseen otteluun hän toimitti pallon maaliverkkoon neljään otteeseen, ratkaisten mm. KPV:n kotivoiton HJK:ta vastaan Kokkolan Keskuskentällä. Yhteensä kolmentoista ottelun aikana maaleja syntyi kuusi kappaletta.

Pelaajana nopea, tekninen ja taitava harhauttelija haluaa syöttää ja tehdä maaleja. Hän tuo runsaasti taitoa ja yllätyksellisyyttä peliin, sekä luo paikkoja joukkuetovereille. Kokemus ja voitontahto antaa hyvää lisää nuorelle joukkueelle.

KPV:n toimistolle kantautui myös iloisia uutisia, sillä Yartey on saanut viikonloppuna perheeseensä uuden tulokkaan – tullen näin isäksi.

Yarteyn sopimus kattaa loppukauden 2022.

KPV vahvistui heinäkuussa: maalivahti Ville Seppä ja pelaajakordinaattori Tuomas Moilanen mukaan ryhmään

26-vuotias Ville Seppä saapui heinäkuussa mukaan vahvistamaan KPV:n kapeaa maalivahtiosastoa. Loimaalla syntynyt maalivahti on ehtinyt uransa aikana pelata useassa seurassa, joista mainittakoon FC Interin organisaatio, TPS, FF Jaro ja viimeisimpänä lahden takana Assyriska IK ja Team TG.

Sepän sopimus kattaa Yarteyn tapaan loppukauden 2022.

Kahden pelaajan lisäksi taustajoukot sai taannoin vahvistuksena vanhan tutun, Tuomas Moilasen. Pelaajakoordinaattorin tehtäviin astunut Moilanen toimi KPV:n managerina useita vuosia, aina viime syksyyn saakka.

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola