Sopimusuutisia: KPV ja Shun Maeta sopimukseen!
Julkaistu: 07.04.2022 19.30

Sopimusuutisia: KPV ja Shun Maeta sopimukseen!

KPV ja Shun Maeta ovat solmineet odotettavissa olleen pelaajasopimuksen.

Kevään testipelaajana joukkueen mukana kulkenut japanilainen Shun Maeta on solminut sopimuksen seuran kanssa. 23-vuotias nuorukainen saapui Kokkolaan Liettuasta, jossa mies pelasi pääsarjaa viime kaudella.

– Aloitin jalkapallon pelaamisen 6-vuotiaana. Valmistuttuani korkeakoulusta lähdin jalkapallourani takia maailmalle, tarkalleen ottaen A Lygaan, eli Liettuan korkeimmalle sarjatasolle. Siellä pelasin DFK Dainava nimisessä joukkueessa, Maeta kertoo.

Maeta pystyy pelaamaan useaa pelipaikkaa, kuten laitapuolustajana ja -linkkinä, sekä on vakuuttanut valmennuksen otteillaan kerta toisensa jälkeen pitkin kevättä. Hän on ollut mukana harjoitusotteluissa, sekä yhdessä Ykköscupin ottelussa.

Olen pelaaja, joka pystyy luomaan erilaisia vaarallisia tilanteita hyökkäyspäässä. Uskon, että se on ykkösjuttu johon minun peliäni katsoessa kannattaa keskittyä, Maeta kuvailee.

Kokkolassa mies on viihtynyt hyvin ja jalkapalloyhteisö on ottanut hänet hyvin vastaan.

Kasvoin Japanissa pienessä kaupungissa niin sanotusti "maaseudulla". Vastaava ympäristö täällä, kuten Kokkola, auttaa minua keskittymään jalkapalloon ja helpottaa sopeutumista. Pidän myös paljon KPV:sta seurana. Valmennus ja muu henkilöstö, joukkue ja kaikki muutkin ihmiset ovat todella mukavia. Luotan heihin ja uskon heidän luottavan minuun. Meillä on hyvä kemia, niin kentällä, kuin sen ulkopuolella, Maeta valaisee.

– Kannattajille tahdon kertoa, että olen iloinen saadessani olla osa KPV:tä. Kiitän kaikkia heitä, jotka antoivat minulle mahdollisuuden. Lupaan antaa kaikkeni joukkueelle aikanani täällä. Tavataan pian Keskuskentällä. Odotan innolla.

Shun Maetan sopimus kattaa kauden 2022.

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola