Sopimusuutisia: Järvinen ja Malolo sopimuksiin!
Julkaistu: 11.03.2022 12.00

Sopimusuutisia: Järvinen ja Malolo sopimuksiin!

KPV vahvistuu kahdella uudella sopimuspelaajalla. Keskikenttäpelaajat Julius Järvinen ja Robbie Malolo ovat harjoitelleet edustusjoukkueen matkassa, ja liittyvät nyt virallisesti osaksi Pallo-Veikkoja tulevalle kaudelle.

Keskikenttäpelaaja Julius Järvinen saapuu vahvistamaan KPV:n edustusjoukkuetta. Vuonna 1999 syntynyt tamperelainen on hyvin liikkuva keskikentän keskustan pelaaja.

– Olen Ilveksen junioripolun läpikäynyt pelaaja. Viime kaudeksi siirryin FC Vaajakosken riveihin, jossa pelasin viime kauden, Järvinen taustoittaa.

A-nuorten SM-sarjaa Järvisellä on takana yli 50 pelin verran ja Kakkosen otteluita on kertynyt B-lohkossa Ilves/2:n riveissä yhteensä 30 kappaletta. Viime kaudella kokemusta kertyi 21 ottelun verran, joissa mies tälläsi kolme osumaa sekä syötti seitsemän. Tällä tehokkuudella Järvinen palkittiin joukkueen "Vuoden Pelaaja" -palkinnolla.

Testipelaajana edustusjoukkueen riveissä jo tovin harjoitellut Järvinen onkin vahvimmillaan antaessaan hyökkäyspelaamisessa murtavia syöttöjä ja rikkoessaan vastustajan puolustuslinjaa.

Uusi kotikaupunki on tehnyt Järviseen vaikutuksen.

– Kokkola vaikuttaa kaupunkina kivalta. Pieni ja idyllinen keskusta, jossa seuran logoa näkyy pitkin poikin kaupunkia. Tästä jää hyvä fiilis, että kaupungissa ollaan kiinnostuneita KPV:sta, Järvinen luonnehti.

Järvinen painottaa jättävänsä itsestään kaiken kentälle kesän peleissä ja toivoo kannattajia runsain joukoin katsomoihin vastapainoksi.

Järvisen sopimus kattaa kauden 2022.


Myös Robbie Malolo allekirjoitti sopimuksen KPV:n kanssa ja näin ollen liittyy edustusjoukkueen vahvuuteen. 21-vuotias keskikenttäpelaaja saapuu Kokkolaan Seinäjoelta, ja onkin pelannut SJK:n ja aiemmin HJK:n junioriorganisaatioissa.

Mainitsemisen arvoisia saavutuksia onkin kertynyt kummassakin osoitteessa, sillä Malolo on ollut mukana mm. nostamassa SJK Akatemiaa Ykköseen jo kahteen otteeseen sekä HJK:n Nike Premier Cup U15-turnauksen voitossa.

– Olen puolustava keskikenttäpelaaja, joka tykkää pelata hyvää jalkapalloa joukkueena, voittaa kaksinkamppailuja ja antaa murtavia syöttöjä, hän valaisee.

Hän kertoo tarjoavansa KPV:lle paljon pallonhallintajaksoja, murtavia syöttöjä selustaan sekä voitontahtoa.

Kokkola on pieni kaupunki, mutta olen viihtynyt osittain siitä syystä hyvin. Kaikki löytyy läheltä ja liikkuminen on helppoa. Olen ehtinyt tavata mukavia ihmisiä kentän ulkopuolella ja tietysti joukkueessamme, Malolo kertoo.

Malolo toivottaa kannattajille hyvää alkanutta vuotta, ja toivoo mahdollisimman monen saapuvan seuraamaan otteluita.

Myös Malolon sopimus on 1-vuotinen.


KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola