Curinga jatkosopimukseen! – Beuker liittyy uutena KPV:n vahvuuteen
EdustusjoukkueJulkaistu: 18.01.2022 17.05

Curinga jatkosopimukseen! – Beuker liittyy uutena KPV:n vahvuuteen

KPV antoi tänään vahvistuksen kahdelle sopimushuhulle, ja ilmoitti allekirjoittaneensa sopimukset puolustusosastoa vahvistavan Kyle Curingan ja Marcello Beukerin kanssa.

Kyle Curinga saapui vihreään rivistöön vuoden 2020 alussa kotimaastaan Yhdysvalloista. Aiemmin mies on pelannut Kokkolassa myös GBK:n riveissä. Curinga on ollut saapumisestaan asti joukkueen tärkeitä hahmoja niin kentällä kuin pukuhuoneessakin.

– Tuntuu hyvältä jatkaa KPV:ssä, ja olen iloinen että saimme sopimuksen tehtyä. Nyt keskitytään tekemään töitä, Curinga avaa.

Jalkapallon ohella 28-vuotias Curinga on aloittanut työskentelyn Kokkolalaisessa yrityksessä, jota hän kuvailee ensiaskeleena, joka valmistaa jalkapallouran jälkeiseen elämään.

– Aloitin SmartBreak nimisessä yrityksessä. Se on ollut kokemuksena tosi positiivinen ja minulla on vain hyvää sanottavaa työstäni, Curinga kertoo.

Viime kautta Curinga pitää hieman ailahtelevana, joka sisälsi ylä- ja alamäkiä.

– Päätimme kauden ihan hyvin, saimme varmaan kymmenen voittoa kolmeentoista otteluun. Nuo viimeiset kolmetoista ottelua pelasimme hyvää jalkapalloa. Christian (Sund) näytteli isoa roolia tekemisessämme. Olemme kaikki innoissamme, että saamme työskennellä hänen kanssaan ja uskomme kaikki häneen, Curinga kertoo kuluneesta kaudesta ja päävalmentajan pestin ottaneesta Christianista.

Kyle Curingan sopimus kattaa kaudet 2022 ja 2023.

Uutena sopimuspelaajana Kokkolaan vuoden vaihteessa saapui Marcello Beuker. 21-vuotias laitapuolustaja pelasi viime kaudella Klubi 04:ssä.

Hollantilainen Beuker kuvailee itseään nopeaksi, hyökkäysorientoituneeksi ja hyväksi syöttäjäksi. Hän on harjoitellut KPV:n edustuksen kanssa parin viikon ajan.

– Takana on pari oikein hyvää viikkoa. Joukkue otti minut hyvin vastaan. He ovat olleet tosi mukavia ja tunnen olevani kotona täällä. Tunnelmat ovat hyvät, Beuker kertoo.

Assenissa Hollannissa syntynyt Beuker aloitti jalkapallon pelaamisen ACV Assenin junioreissa ja siirtyi kymmenvuotiaana SC Heerenveenin akatemiaan, jossa hän pelasi U21-joukkueeseen asti. Sen jälkeen suunta toi aiemmin HJK:n organisaatioon.

Marcello Beukerin sopimus kattaa kauden 2022.

Katso lehdistötilaisuus alta: