Tervetuloa takaisin, Patrick Byskata!
EdustusjoukkueJulkaistu: 14.12.2021 18.00

Tervetuloa takaisin, Patrick Byskata!

KPV:n toimistolta kajahti tiistaina iloisia uutisia, kun Santeri Mäkisen ja Wegye Wegyen lisäksi myös tuttu konkari, Patrick Byskata, solmi sopimuksen Pallo-Veikkojen kanssa. Mies siirtyy vihreään paitaan naapuripitäjän FF Jarosta.

– Tosi hyvät fiilikset. Ympyrä sulkeutuu, ja jälleen takaisin kotona. Kiitän Jaroa, että sain pelata siellä, ja nyt päätimme perheeni kanssa, että tämä on paras vaihtoehto. KPV projektina vaikuttaa tosi hyvältä. On tullut uutta porukkaa seuran taakse ja haluan olla mukana tässä projektissa. Christianin kanssa juteltiin ja oli paljon hyviä juttuja, joita kävimme läpi, Byskata kertoo.

Byskata on KPV-kasvatti, jonka jälkeen mies on nähty edustuksen riveissä neljänä kautena (2010, 2015, 2018 ja 2019). Kaikkiaan otteluita vihreässä paidassa on reppuun kertynyt 91 kappaletta. Byskatalla on Veikkausliigasta kokemusta yhteensä 122 ottelun verran ja hänellä on tilillään myös kolme liigamaalia. Suomen lisäksi Byskata on pelannut urallaan kahteen otteeseen myös Norjassa. Kaudet 2016-2017 Byskata pelasi Bryne FK:n riveissä ja kaudella 2020 Brattvag IL:n riveissä.

31-vuotias Byskata on pelannut urallaan eniten otteluita puolustavana keskikenttäpelaajana, mutta hän pystyy pelaamaan myös keskuspuolustajana sekä laitapuolustajana.

Byskatan sopimus kattaa kaudet 2022 ja 2023.