SOPIMUSUUTISIA: Hendrik Helmke KPV:n paitaan!
Julkaistu: 21.01.2019 00.00

SOPIMUSUUTISIA: Hendrik Helmke KPV:n paitaan!

KPV ja Hendrik Helmke sopimukseen

Keskikenttäpelaaja Hendrik Helmke liittyy KPV:n edustusjoukkueeseen. Suomen kentiltäkin tuttu saksalais-brasilialainen on aiemmin pelannut urallaan yli sata ottelua Veikkausliigaa IFK Mariehamnin, FF Jaron sekä FC Lahden paidassa. Lisäksi Saksassa pelioppinsa saanut Helmke on pelannut mm. Iranin, Egyptin ja Norjan pääsarjoissa. 31-vuotias pallotaituri on viime kaudella pelannut toisessa kotimaassaan Brasiliassa.

Suomalaiselle futisyleisölle tuttu pelaaja palaa mielellään Veikkausliigaan.

-”Olin vapaa neuvottelemaan uudesta seurasta ja kuulin paljon hyvää KPV:stä, joten päätös oli mieluinen. Veikkausliiga on hyvätasoinen sarja, vaikkakin hieman aliarvostettu. Olen tyytyväinen sopimukseen ja pystyn monipuolisena keskikenttäpelaajana auttamaan joukkuetta. Mieluiten pelaan hyökkäyssuuntaan box-to-box pelaajana, mutta olen myös fyysinen pelaaja, joten puolustusroolitkin sujuvat”, Helmke kommentoi liittymistään Vihreään.

KPV:n valmennus on luonnollisesti tyytyväinen saadessaan taitavan saksalaisen riveihinsä.

-”Eipä Hendrikiä varmaan paljoa tarvitse suomalaiselle yleisölle esitellä. Taitava kaveri, joka pystyy yhdistämään meidän puolustuksen ja hyökkäyksen, sekä rytmittämään peliä”, Jarmo Korhonen taustoittaa Helmken roolia joukkueessa.

Helmken pelilupa-asiat ratkeavat lähipäivinä, ja mies saattaa olla Vihreän mukana jo perjantain Suomen Cupin ottelussa Kuopion Palloseuraa vastaan.

KPV:n ja Helmken sopimus kattaa kauden 2019.

Seuran uusimmat