Esittely
Ottelutilastot
KPV - AC Kajaani
2014 - Edustus - Harjoitusottelut
Klo 16:00 Kipparihalli
8
Hel

AC Kajaani lauantaina Kipparissa!


KPV saa ensimmäisessä kotiharjoituspeliin erittäin mielenkiintoisen vastustajan Kajaanista kun ranskalaisen visiitin Ykkösdivarissa tehnyt AC Kajaani asettuu vastaan. Kajaanille ottelu on ensimmäinen harjoitusottelu kun puolestaan KPV sai jonkin verran tuntumaa parin viikon takaisessa Tammiturnauksessa.

KPV saa AC Kajaanin tositoimissa vastaan jo noin kuukauden päästä, kun joukkueet arvottiin vastakkain pelaamaan Suomen Cupin 3. kierrokselle ke 5.3. joka pelataan niin ikään Kipparissa.

”Joukkue on nuori mutta nälkäinen”, ”AC Kajaani on joukkue isolla J:llä” todetaan Kajaanin verkkosivuilla. Kokonaan mielenkiintoisen ja hyvän kirjoituksen voit lukea tästä.

AC Kajaani koostuu sekä nuoristakotimaisistaa että kokeneemmista ulkomaanavuista, joita on kaiken kaikkiaan seitsemän. Viimeisin sopimus tehtiin toissa päivänä, kun nigerialaissyntyinen, kovan luokan keskikenttämies Jerome Ogbuefi liittyi mustavalkoraitoihin (Lue lisää...).

KPV:n rivejä otteluun harventaa pitkähkö sairastupalaisten lista. Varmuudella sivussa ovat ainakin Thsibasu, Jylhä, de Jong, Ylimäk ja Myllymäki. Lisäksi muutamia kysymysmerkkejä on lisäksi ilmassa.

Hienolla pelillä hieno voitto!


Kotikylän pojat hoitivat iltapuhteensa ja samalla ekan harkkaottelun kotona tyylikkäästi peittoamalla hyvällä esityksellä 4-0 seitsemällä rutinoidulla ulkomaalaispelaajalla vahvistetun AC Kajaanin.

Ottelun alku lupaili jo hyvää. Peli oli täyttä vihreitten hallintaa ja tilaa ei vieraille juuri annettu. Tehtiin sitoutuneesti töitä koko joukkueena. Myös pelin rakentelu oli mallikasta ja palloa liikutettiin ripeästi.

Paikkojakin oli jo ensimmäisen puolen tunnin aikana neljä, mutta  pallo ei vaan löytänyt tietään pussin pohojalle, kunnes ottelun 30 minuutilla Teemu Mäen sisäänpäin kiertyneen keskityksen ohjasi vahvan esityksen tehnyt Kim Palosaari vuoren varmasti alaetunurkkaan. Sama mies oli asialla kolme minuuttia myöhemmin, kun Kimi ja Ville Huuhka mursivat hienosti klap-klap systeemillä vastustajan puolustuksen. Ville ajoi lopulta päätyyn ja antoi maltillisen takaviiston Kimille tarjottimelle, joka ei erehtynyt ja taululla vähintäänkin ansaitut 2-0.

Ottelun eka jaksoa kuvaa hyvin myös kulmurit vihreille 3-0 ja lähietäisyyden vaparit 3-1. KPV:n verääjä läpi ottelun vartioinut Miika Ritala koppasi pallon hyppysiinsä vain kerran ja juuri tästä vaparista.

Toiselle puoliajalle AC Kajaani vaihtoi sisään kolme ulkomaalaisvahvistusta ja peli tasoittui hiukan. Ville Huuhka otti kuitenkin ohjat omiin käsiin ja otti pyrkimyksiltä luulot pois. Voimakas pallon ryöstö puolessa kentässä ja nopea eteneminen keskeltä kohti kuudentoista viivaa. Siirto vasurille ja pam Villen historian ensimmäinen maali vihreissä oli nähnyt päivän valon vasempaan ylänurkkaan suuntautuneessa vastustamattomassa laukauksessa. Grattis! ;)

Viimeinen vartti pelattiinkin taas vajaalla kun Henri Myntti joutui vilkaisemaan punaista korttia epäselvän kalapaliikin seurauksena.

AC Kajaani pystyikin työntymään muutamiin vaarallisiin tilanteisiin ottelun loppua kohden, mutta takaiskuilta vältyttiin.

Ottelun sinetiksi jäi vielä toisella jaksolla sisään hypänneiden kavereiden huikea suoritus ottelun viimeisellä minuutilla. Arttu Seikkula nosti keskiympyrän tienoilta herkullisen takakierteisen "leijailevan" syötön puolustuslinjan taakse rynnänneelle Jere Kentalalle. Jere otti läpiajon "varman päälle" ja antoi kaverin tulla rinnalle. Siirto vasurille ja tarkka takanurkka 4-0.

Koko joukkueelta erittäin positiivinen ensiesiintyminen kotiyleisön edessä. Posiitivinen palaute tuli myös vaativalta ”asiantuntijaporukalta” joka totesi pelin jälkeen ykskantaan että pitkästä aikaan nähtiin KPV:n pelaavaan hyvää jalkapalloa!

Toimituksestakin melkein vois sanoa, että Laudatur...

Tästä on hyvä jatkaa rakentelua kohti tulevia kilpailuja…. ja viikon päästä isketäänkin sitten tänään GBK:lle 3-1 hävinnyttä VIFK:ta vastaan Vaasassa. Ja sitten onkin jo vuorossa Hurmos-ottelu I  !!!!!

AC Kajaanin verkkosivuilta heidän näkemykset ottelusta tästä.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
4 - 0
(2-0)
AC Kajaani
30' Maali Palosaari Kim

30' Maalisyöttö Mäki Teemu

33' Maali Palosaari Kim

33' Maalisyöttö Huuhka Ville

50' Varoitus Myntti Henri

54' Maali Huuhka Ville

74' Ulosajo Myntti Henri

89' Maali Nimi

89' Maalisyöttö Seikkula Arttu
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Helmikuu   »
Kategoriat