26
TOU
18.30
Edustusjoukkue, Miesten Ykkönen

KPV - OLS  

Kokkola, Keskuskenttä TN

Watzen osuma vei KPV:n kärkeen

Hyvää kannattaa odottaa, mutta ei ehkä aivan näin kauan. Toisaalta sitä makeammalta se maistui. Wegye Wegye teki sunnuntaina toisen osumansa KPV:n edustuksessa ja sillä tuli 1-0 voitto KPV:n lailla nuoresta OLS:n joukkueesta. Watsen edellinen edustus-osuma oli muuten tullut lokakuussa 2021 MuSan verkkoon. Tuuletukset sunnuntain osumasta olivat varsin innostuneen ja helpottuneen oloiset.

Voittomaali oli makea, sillä se syntyi pelin 85.minuutilla. Kolme pistettä hankalasta ottelusta maistui, sillä voitto vei KPV:n kahden pisteen etumatkalle Ykkösen kärjessä, kun muut kärkijoukkueet Atlantis ja Klubi04 pelasivat tasan. Lähtökohtakin otteluun oli haasteellinen, sillä alkukauden tärkeä keskiakseli toppari David Silva, keskikentän pohjan Abraham Okyere ja ylemmän keskikentän Ville Välipakka olivat pelikiellossa edellisen Atlantis-ottelun tapahtumien seurauksena. Arop Ring (18-v) otti topparin paikan, Onni Länsipää (17-v) keskikentän pohjan ja Justice Adarkwa (18-v) ylemmän keskikentän paikan.

Eikä KPV:n kolmikon tarvinnut hävetä yhtään esityksillään verrattuna vaikkapa OLS:n 18-vuotiaitten maajoukkueeseen valitulle kolmikolle Otso-Pekka Parkkila, Eetu Saarela ja Julius Paananen. Tämä kolmikko matkustaa reilun viikon päästä Portugaliin, missä pelataan Tsekkiä, Portugalia ja Slovakiaa vastaan. Oikeastaan näistä pelaajista ottelussa KPV - OLS Arop Ring oli selkeästi paras pelaaja.


Arop Ring


KPV - OLS su 26.5.2024 | Lehdistötilaisuus

Lehdistötilaisuudessa mukana OLS:in päävalmentaja Mikko Isokangas sekä KPV:n päävalmentaja Goncalo Pereira. Toimittajana Aki Lyyski.

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola