Edustusjoukkue, Ykkönen alkusarja

SJK Akatemia - KPV

OmaSp Stadion TN, Seinäjoki

Ei pisteitä Seinäjoelta

KPV:n laiha pistepussi ei karttunut Seinäjoen reissulla. SJK Akatemia oli parempi maalein 2-0 (1-0). Vihreäpaidat on edelleen voitoitta Ykkösessä. Suomen Cupissa sen sijaan on tullut jo kolme voittoa ja joukkue on edennyt 16 parhaan joukkoon.

KPV pelasi miehekkäästi taistellen omaa peliään alusta loppuun, mutta tuuritkin oli isäntien puolella. SJK loi paremmat maalipaikat ja vaarallisimmat hyökkäykset. Kuitenkin ottelun avausmaali pelin 20.minuutilla oli puhdas onnenkantamoinen. Babacar Fatin korkea keskitys vasemmalta laidasta päätyi takatolpan viereen yli KPV-veskari Ville Sepän.

Ottelun avausjakso SJK:n hallintaa, mutta toisella jaksolla KPV sai luotua paremmin hyökkäyksiä SJK:n tyytyessä varjelemaan maaliaan ja hakemaan vastahyökkäyksiä. Yksi kulmapotkun jälkitilanne toi isännille toisen osuman. 67.minuutilla Oliver Gunes tuli vasemmalta sisään ja haki jalkansa vapaaksi. Kova laukaus painui etukulmasta sisään.

KPV sai muutenkin kapeaan ryhmäänsä jobin postia, kun sekä Kyle Curinga että Curingan tilalle vaihdettu Patrick Byskata taklattiin vaihtoon.

Kovin pitkää aikaa ei ole aikaa haavoja nuolla. Jo tulevana torstaina odottaa seuraava Ykkösen peli, kun Salon Palloilijat tulee Keskuskentälle vieraaksi. Ja ensi sunnuntaina on Käpylän Pallo tulossa Kokkolaan.