21
TOU
18.00
Edustusjoukkue, Ykkönen alkusarja

FF Jaro - KPV   

Centralplan N, Jakobstad

Tappio Pietarsaaressa

Ei pisteitä kotiin tuomisena Pietarsaaren reissulta.

Kevätkuntoinen, keltainen ruohoalusta ei tarjonnut parhaita mahdollisia puitteita jalkapallon hienouksille. Pelistä tuli odotetusti taistelukamppailu, jossa yksi onnistunut suoritus ratkaisi arvokkaiden pisteiden kohtalon. Tällä kertaa Jaron hyväksi.

Ratkaisu syntyi jo 21.minuutilla. KPV hukkasi nopeana annetun vapaapotkunsa keskikentällä ja Jaro pääsi vastahyökkäykseen. KPV sai pelattua pallon päätyrajasta yli ja erikoistilanne Jarolle kulmapotkun muodossa. Markus Kronholmin pallo putosi oikeaan paikkaan ja loistavan pääpelaajan Matt Cartyn osaaminen tuotti ratkaisuksi jääneen osuman.

KPV:n vastaava ratkaisun paikka syntyi myös erikoistilanteesta. Haris Chantzopoulosta rikottiin rankkarialueen rajoilla. Sami Sipola laukoi vapaapotkun, mutta pallo tuli tolpasta takaisin kentälle.

Kumpikin joukkue tiesi jo kenttäolosuhteista johtuen, että erikoitilanteet muodostavat ison isan pelin ratkaisupaikoista ja niistä Jaro pisteensä voitti.

Tunnin kohdalla KPV nosti Chantzopouloksen kärkeen ja ryhtyi entistä suoraviivaisempaan yritykseen kolmen topparin ja wing backien muodostelmalla. Painetta rankkarirajan tuntumaan tulikin, mutta ei oikein maalivahti Hannes Käldströmille asti.

- Olosuhde oli molemmille joukkueille sama. Nyt palataan harjoituskentälle valmistautumaan seuraavaan otteluun. On vain uskottava itseemme ja tehdä työmme mahdollisimman hyvin, kiteytti muutaman pelin loukkaantumisen jälkeen kentälle palannut Kyle Curinga Ruudun haastattelussa.

Seuraavaksi pelataan lauantaina Gnistania vastaan tutulla keskuskentällä.

FF Jaro - KPV su 21.5.2023 | Hikihaastattelut


Ottelun jälkeen hikihaastattelussa KPV:n puolustaja Kyle Curinga sekä FF Jaron keskikenttäpelaaja Marcel Wargh. Toimittajana Niko-Joonas Tuominen.

FF Jaro - KPV su 21.5.2023 | Huippuhetket


FF Jaro - KPV 1 - 0 (1-0)

1-0 Carty David Joseph 21'


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola