Esittely
Ottelutilastot
KPV Edustus - FC Lahti
2019 - Edustus - Veikkausliiga
Klo 15:00 Kokkola, Keskusurheilukenttä
11
Tou

Aika tulla kotiin, KPV-FC Lahti Keskuskentällä La 11.5. klo 15.00


Otteluennakko KPV-FC Lahti, Veikkausliiga 11.5.2019

Vihdoin kotona!

KPV pääsee hurjan kiertämisen jälkeen viimein kotikentälleen ja kohtuullisen hyvässä kunnossa olevalle Keskuskentän nurmelle lauantaina. Vastaan asettuu FC Lahti, joka on kerännyt kuudesta ottelusta yhden voiton ja yhden tappion sekä päätynyt neljä kertaa tasapeliin. Edellisessä ottelussaan lahtelaiset nousivat 1-1 tasatulokseen SJK:a vastaan yliajan tasoituksellaan.

KPV näki myös edellisellä kierroksella yliajan erikoisuudet, kun hyvin taistellut Vihreä koki karvaan tappion Kuopiossa yliajalla syntyneillä maaleilla. Pallo-Veikkojen osumasta Kuopiossa vastasi Hendrik Helmke Yessy Menan hyvästä esityöstä. Lauantaina KPV joutui pärjäämään yhä ilman Isaac Shazea, muutoin terveystilanne näyttää hyvältä.

Isäntien leirissä pääsyä uudistetulle Keskuskentällä on odotettu kuin kuuta nousevaa.

-”Vihdoinkin, kauan odotettu liiga-avaus omalla uudistetulla kotistadionilla. On mahtavaa päästä kotiin. Joukkue on intoa täynnä, ja nyt pitää vaan suunnata tuo valtava energiamäärä oikeisiin asioihin”, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen hehkuttaa ottelun alla.

-”Vastaan tulee monipuolusella osaamisella varustettu joukkue, joka on osoittatunut sitkeäksi vastustajaksi pelaamissaan otteluissa”, pohtii Korhonen ottelun vastustajaa.

KPV-FC Lahti siis Kokkolan Keskuskentällä lauantaina 11.5. klo 15.00.

Keskuskentällä on tehty muutoksia uuden katsomon myötä. Antin kadun puolella avataan uusi lippuluukku ja kioskeja on siirretty sekä bajamajoja lisätty.

Uusi katsomo on numeroimaton, joten siellä istumapaikat ovat vapaasti valittavissa. Vanhassa päkatsomossa on paljon varattuja paikkoja, uutuutena tenniskenttien puolelle on varattu ”kannatajapaikkoja”, joissa laulu raikaa ja liput heiluvat Gren Familyn hengessä. Kannattajapaikoille ovat kaikki tervetulleita, ääntä saa pitää toki muuallakin.

Myös muutamia kulkuväyliä on muutettu. Pukukoppien edustalta on katsojakulku siirretty päätykatsomioksi kunnostettujen avokatsomoiden taakse ja toisessa päädyssä uusi Feelia VIP tila, johon pääsy VIP-ennakkolipulla Kymppipaikan kautta. FeeliaVIP:n asiakkaille on myös varattu katsomopaikat tenniskenttien puolelta. FeeliaVIP-liput on toistaiseksi vain yritysmyynnissä.

Perinteisellä Kymppipaikalla on uutena tuotteena KPV:n oma Veikko lager, joka on toteutettu yhdessä Kahakka breweryn kanssa ja se löytyy myös valituista kaupoista ja ravintoloista ensi viikolla.

Portit aukeavat otteluun tuntia ennen eli klo 14.00. Paikalla kannattaa olla ajoissa, sillä ottelussa mm. jaetaan Veikkauksen Respect palkinto ja Kokkolan kaupunki vihkii uuden katsomon käyttöön ennen ottelua.

Lämpimästi tervetuloa tekemään historiaa Keskuskentälle! Mikäli et pääse paikalle, niin ottelu näkyy myös Ruutu+ palvelussa.

Taistelu tasapeli Keskuskentän avauksesta, KPV-FC Lahti 0-0


Otteluraportti KPV-FC Lahti, Veikkausliiga 11.5.2019

Taistellen tasapisteisiin vajaalla

KPV kokoonpano:

Myllymäki - Josimov, Kane(ua), Koskimaa, Rauhala - Mannström - Heiermann(Gussev), Helmke, Banza(Poutiainen) - Roiha, Mena(Pikkarainen)

Tarkempi raportti myöhemmin


Kuvat: Tommy Lågland

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Edustus 0 - 0
(0-0)
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
Kategoriat