Esittely
Ottelutilastot
SJK - KPV Edustus
2019 - Edustus - Veikkausliiga
Klo 19:00 OmaSp Stadion
30
Huh

Pohjanmaan liiga jatkuu, SJK-KPV ti 30.4. klo 19.00


Otteluennakko SJK-KPV, Veikkausliiga 30.4.2019

Pohjanmaanliigan kevätkierroksen päätösmatsi

Piippuun jäänyt esitys edellisessä ottelussa on kuopattu ja tiistain derbyssä kentälle hyppää sisuuntunut KPV. Avausvoitto huippujännittäväksi ja tasaiseksi heti alusta asti osoittautuneessa Veikkausliigassa on selkeä tavoite paikallistaistossa.

Kotijoukkue SJK tasasi pisteet Pohjanmaan liigan toisessa ottelussa paikallisen Palloseuran vieraana Vaasassa, kun molemmat onnistuivat kertaalleen maalinteossa. Kerholla oli ottelussa myös voitonavaimet käsissään, mutta ottelun lopulla läpiajoon karannut brassivahvistus Batista ei onnistunut maalinteossa.

SJK saa otteluun takaisin pelikieltonsa kärsineet puolustajat Dani Hatakan ja Boris Kadion. Myös loukkaantumiset alkavat olla voitettuna kolmikolla Billy Ions-Joel Mero-Joonas Sundman. Sen sijaan kapteeni Mehmet Hetemaj on kerännyt jo korttitilinsä täyteen ja joutuu huilaamaan tiistain derbyssä.

KPV pääsee Seinäjoen stadionille ensi kertaa ”vierasjoukkueen” ominaisuudessa kun haastavat evakkokotipelit on taputeltuna. Kahden pelin viikkoon Vihreä on valmistautunut huolella sekä pallotreeneissä että fysiikkaharjoituksissa.

-"Olemme keskittyneet treeninentällä erityisesti pelin perusrakenteisiin. Meillä on tietyissä asioissa ollut sekä huolimattomuutta että myös yltiöoptimismia riskipaikoissa, jonka seurauksena peli ei ole pysynyt riittävän tasapainossa”, KPV:n valmennuksesta Jarmo Korhonen pohtii derbypelin alla.

-”Tiistaina on loistava mahdollisuus saada yhdessä tekemistä ja pelin rakenteita takaisin raiteilleen. Se vaatii yhdessä tekemistä joukkueena ja myös kovaa luonnetta, sillä derby tuo oman sähkönsä peliin", Jamo jatkaa.

Kokoonpanopuolella Vihreä joutunee yhä tulemaan toimeen ilman useampaa runkomiestään.

-”Vammojen kanssa painineiden pelaajien, Pikkarainen, Josimov, Shaze, Koskimaa ja Roiha, kohdalla fysiikkaosasto painaa kovasti hommia. Kavereiden pelikunto tarkistetaan vielä aivan ottelun alla, kaikkia ei todennäkösesti saada vielä pelaavaan kokoonpanoon mukaan”, Korhonen valottaa pelaajatilannetta ennen ottelua.

SJK-KPV tiistaina 30.4. klo 19.00 Seinäjoen OmaSP-stadionilla. Matsi on parasta paikan päällä ja Pohjanmaan PowerPark -liigan hengessä kannattajapäätyyn on tarjolla ilmaislippuja KPV kannattajille! Liput voi noutaa Lipputoimiston pisteeltä Mediakulmasta.

Myös edulliset kannattajakyyditykset jatkuvat, 7,00€ hintainen menopaluu kannattajabussilla starttaa Urheilutalon pihasta kl 16.30. Lipun kyytiin voi ostaa osoitteesta www.seamchip.fi/kpv

Ja mikäli et pääse paikan päälle pitämään meteliä Vihreän puolesta, matsi näkyy tietysti suorana isolta screeniltä KPV:n virallisessa voeraspelikatsomossa Westissä ja Ruutu+ palvelussa.

Otelu on myös Veikkausliigan Respect-ottelu, jossa nostetaan mm. Punainen kortti rasismille. Samalla Pohojammaalla näytetään että derbytunnelma on huipussaan tyylikkäästi!

Nolla pistettä Seinäjoelta, SJK-KPV 1-0


Otteluraportti SJK-KPV, Veikkausliiga 30.4.2019

Kitkerä tappio loppuminuuttien maalilla

KPV:n kokoonpano:

Marttinen - Kinnunen, Pikkarainen, Koskimaa, Rauhala - Helmke, Poutiainen(Mena) - Mäkelä(Heiermann), Mannström, Gussev(Banza) - Roiha

KPV:n esitys oli reilusti parempi, kuin taannoin IFK Mariehamnia vastaan. Isäntäjoukkue SJK aloitti ottelun hurjalla myllytyksellä ja mustapaidat loivat muutamankin hyvän maalipaikan Vihreän maalille.

Osumaa ei kuitenkaan nähty, paras paikka aukesi kerhon Denis Oliynykille, jonka pusku suuntautui hieman takatolpan ohitse.

Avausvartin jälkeen KPV löysi lääkkeet vasemman laidan tukkimiseen ja sen jälkeen SJK ei huippupaikoille päässyt. Vihreä ei pallonhallintaa tavoitellutkaan, matala blokki riitti pitämään isännät poissa vaaranpaikoilta.

Toisella jaksolla myös Pallo-Veikoilla oli paikkansa maalintekoon, paras tontti aukesi Joni Mäkelän hyvästä syötöstä Maksim Gusseville, mutta Jesse Öst venyi jalkatorjuntaan. Mutta kun Vihreä ei tällä kertaa maalinteossa onnistunut, SJK rokotti viimeisellä kympillä. Nopea Serge Atakayi pystyi vääntämään itsensä keskityspaikkaan oikealta laidalta, matala keskitys läpäisi ruuhkan ja brassihyökkääjä Batista pääsi iskemään pallon tyhjiin.

Viimeisellä minuutilla vielä Hedrik Helmke ohjasi takatolpalta ohi ja vaihdosta sisään tullut Yessy Mena oli päästä maalintekoon, mutta kuparinen ei rikkoontunut Seinäjoen vappuillassa.

Piristynyt esitys edelliseen verrattuna kelpasi Vihreälle, vaikka nolla pistettä tietysti harmitti.

-”Ensimmäisen vartin jälkeen pystyimme pitämään SJK:n hyvin poissa vaarallisilta maalipaikoilta ja jakso meni suunnitelman mukaan. Mosan erikoistilanteet tietenkin ovat aina uhka, ja niistä tuli myös heidän toisen jakson vaarallisimmat paika”, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen pohti ottelun jälkeen.

-”Meillä oli neljä hyvää maalipaikka lyödä pallo reppuun, mutta vielä jäi vaiheeseen. Joka tapauksessa aivan erilainen suoritus joukkueena, kuin edellinen peli. Se antaa luottoa jatkoon, vaikka tulos jäikin tällä kerralla uupumaan”, Korhonen jatkaa.

Kauaa ei Vihreä ehdi laakereillaan lepäämään, vaan heti sunnuntaina on vuorossa vieraspelireissu Kuopioon, jossa paikallinen Palloseura isännöi Pallo-Veikkoja. Tuon pelin jälkeen päästään vihdoin Keskuskentälle, edessä on kolme aitoa kotiottelua kymmenen päivän sisään, mukaanlukien Suomen Cupin välieräottelu Ilvestä vastaan.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
1 - 0
(0-0)
Edustus
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Syyskuu   »
Kategoriat