Esittely
Ottelutilastot
VPS - KPV Edustus
2019 - Edustus - Veikkausliiga
Klo 16:00 Elisa Stadion, Vaasa
20
Huh

Pohjanmaan ensimmäinen derby, VPS-KPV la 20.4. klo 16.00


Otteluennakko VPS-KPV, Veikkausliiga 20.4.2019

Ensimmäinen derby Pohjanmaan liigassa, lopussa ohjeita katsojille

KPV iskee Vaasan Palloseuran kimppuun pääsiäislauantaina Vaasan Elisa Stadionilla pelattavassa kauden ensimmäisessä Pohjanmaan Power Park liigan derbyssä.

Joukkueet kohtasivat kertaalleen Suomen Cupin lohkovaiheessa, tuolloin Vihreä väänsi hienon 0-1 vierasvoiton Vaasassa pelatusta ottelusta. Voittomaalin helmikuulla iski Harri Heiermann.

VPS aloitti Veikkausliigakautensa 1-2 kotitappiolla FC Interille, joka haki Vaasasta revanssin Suomen Cupissa putoamiselleen juuri vaasalaisten käsittelyssä. Edellisellä kierroksella raitapaidat ryöstivät pisteen Tampereen Ilvekseltä maalittoman tasapelin myötä. Talven ja alkavan kevään aikana Vepsun riveistä eniten edukseen ovat erottuneet keskikentän Jerry Voutilainen, puolalaismaalivahti Martin Komplalla sekä liukas hyökkääjä Steven Morrisey. Myöskään kokenutta kapteeni Sebastian Strandwallia ei kannata unohtaa.

KPV paransi reilusti peliään kauden avausottelusta, kun se kohtasi viime viikonlopun toisella kierroksella Rovaniemen Palloseuran. Vierailijoiden onnekas maali ja lopun bussipuollustus takasivat kuitenkin pisteet napapiirille ja Vihreä jäi vielä odottamana avauspisteitään Veikkausliigassa. Hyökkäyspään vahvistus Filip Ivanovski pääsi jo debytoimaan Pallo-Veikkojen paidassa lauantaina ja katsotaan kuka iskee Vihreän avausmaalin liigakentillä.

Kokoonpanopuolella ottelusta sivussa ovat vaasalaisilta pitkäaikaispotilaat Aatu Kujanpää, Jesper Engström ja Juho Lähde sekä Vihreän riveistä puuttuu yhä Patrick Poutiainen.

KPV:n valmennus on valmiina joukkueen ohella kauden ensimmäiseen derbyyn.

-”RoPS pelissä aloimme jo saamaan rytmistä kiinni ja loimme hyvän määrän maalipaikkoja. Nyt pitää alkaa laittaamaan palloa reppuun”, lataa Vihreän valmentaja Jarmo Korhonen.

-”Ennakkotietojen mukaan on tulossa myös kivasti meidän kannattajia paikalle tulemme saamaan varmasti voimakasta tukea heiltä. Odotettavissa on kiihkeä derby”, Korhonen päättää.

Kokkolasta paikalle on tulossa sankoin joukoin kannattajia, sillä kannattajapäädyn ilmaislippuja on noudettu jo yli 300! Lippuja on vielä jaossa lauantaina Kahvila Kulmassa. Ääntä ja tunnelmaa on siis varmasti luvassa, kuten derbyyn kuuluukin

Ohjeita katsojille:

Sisäänkäynti otteluun tapahtuu VAIN STADIONIN ETELÄPÄÄSTÄ (Tennis Centerin pääty). Myös lipunmyynti ja vierasfanien sisäänpääsy sijaitsee eteläpäädyssä. Pohjoispäädyn sisäänkäynti ja lipunmyynti eivät ole käytössä tietyömaasta johtuen. Katsojien toivotan saapuvan otteluun hyvissä ajoin, jotta sisäänkäynnillä vältytään pitkiltä jonoilta. Portit aukeavat klo 15:00, eli tunti ennen ottelun alkua.

Ottelu näkyy suorana myös Ruutu+ palvelussa sekä tietysti isolta screeniltä Westissä, KPV:n virallisessa vieraspelikatsomossa Rantakadulla.

Huikea derby ja tasatulos, VPS-KPV 2-2


Tapahtumarikas Pohjanmaan PowerPark liigan avausottelu päättyi 2-2 tasatulokseen.

Tarkempi raportti pikapuoliin

Kuvat: Tommy Lågland

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
2 - 2
(1 - 0)
Edustus
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat