Sebastian Mannström jatkaa Vihreässä: Kolme uutta pelaajasopimusta!
EdustusjoukkueJulkaistu: 21.12.2021 17.00

Sebastian Mannström jatkaa Vihreässä: Kolme uutta pelaajasopimusta!

KPV on solminut tänään tiistaina kolme uutta pelaajasopimusta. Kyseessä on yksi uusi pelaaja Ville Välipakka, ja kaksi jatkosopimuksen solminutta pelaajaa, Pietro Kytölaakso ja Sebastian Mannström.

Välipakka on 17-vuotias keskikenttäpelaaja. Hän on kotoisin Kaustiselta ja on pelannut kotipaikkakunnallaan kahdeksan vuotiaasta asti, josta suunta vei Terjärv Ungdoms Sportklubbiin. Sieltä matka jatkui KPV:n junioreissa.

– Tuntuu hyvältä. Olen tehnyt paljon töitä futiksen eteen ja nyt se palkitaan, Välipakka kertoo.

– En ole ollut oman ikäluokkani ykköspelaaja, mutta olen aina tehnyt kovaa töitä jalkapallon eteen ja nyt se on huomattu.

Välipakan sopimus on mallia 2+1.

Toinen sopimuksen solminut pelaaja on 19-vuotias Pietro Kytölaakso. Kuuden vanhana jalkapallon KPV:ssä aloittanut Kytölaakso vietti junnuvuotensa vihreässä paidassa, kunnes siirtyi yläkouluikäisenä FF Jaroon. Yläkoulun jälkeen nuoren miehen suuntana oli Lahti ja urheilulukio, jonka aikana otteluja kertyi reppuun FC Kuusysin sekä FC Lahden juniorijoukkueissa.

– Olen nuori, nopea ja suoraviivainen hyökkäyspään pelaaja. Olen taitava haastamaan 1vs1-hyökkäystilanteissa. Taistelen joukkueen puolesta aina täysillä, Kytölaakso kertoo.

– Ensi kauden odotuksina on menestyä joukkueena mahdollisimman hyvin, ja yksilötasolla kehittyä mahdollisimman hyvin kaikilla osa-alueilla, Kytölaakso jatkaa.

Kytölaakson sopimus kattaa kauden 2022.

Vähiten esittelyjä kolmikosta kaipaa KPV:n vahvuuteen nousukaudella 2018 liittynyt, ja siitä eteenpäin avainpelaajan toiminut Sebastian Mannström. Kaksi viime kautta kapteenina toiminut mies odottaa tulevaa kautta.

– Mahtavat fiilikset jatkaa pelaamista täällä Kokkolassa. Se, että saa pelata kotikaupungissa ammatikseen futista, niin ei paljon parempaa löydy, Mannström kertoo.

– Viimeset kolme tai neljä kuukautta pelattiin viime kaudella erittäin hyvää futista, ja kausi tuntui päättyvän hieman kesken meidän osalta. Nyt taustoissa on tapahtunut uusia asioita ja uusi projekti lähtenyt liikkelle. Mahtavaa olla mukana, Mannström jatkaa.

Mannströmin sopimus on 2-vuotinen.