Helmicupista kultaa
Julkaistu: 19.02.2023 20.08

Helmicupista kultaa

Helmicup 18-19.2.2023


KPVn järjestämä turnaus järjestettiin taas useamman tauko(korona)vuoden jälkeen. 2012-2013 tyttöjen sarja yhdistettynä.
Meidän 2012 syntyneet pelasivat KPV vihreä joukkueessa.

Tiukan peliaikataulun vuoksi ensimmäinen peli pelattiin jo perjantai-iltana, jolloin saimme Peff röd joukkueen vastaan. Valitettavasti sairastuvalta ympäri Kokkolan alkoi kuulumaan huonoja uutisia ja jouduimme tehdä pelaajakokoonpanoon uudistuksia lyhyellä varoitusajalla. Peliaika oli lyhyt 1x25min, tytöt pääsivät pelin lopussa juonesta kiinni. Muutama hieno viimeistely ja peli meille 2-0.

Sunnuntaina aikainen herätys, vastassa GBK, tasaista peliä ja peli 1-1. Meidän viimeisimmät kohtaamiset ovat jo pitkään päättyneet näin tasaisesti.

Sitten saimme vastaan Fc Sportin. Tytöt taisivat olla 13-syntyneitä, pelasivat hienosti ja antoivat kovan vastuksen. Meille pisteet 1-0 voitolla.

Lohkovoittajina kohtasimme seuraavaksi Loven, joka oli B lohkon kakkonen. Peli alusta asti meidän hallinnassa, saimme oman syöttöpelin käyntiin ja nyt 3 eri tyttöä onnistui maalin teossa. Finaali kutsui 3-0 voitolla.

Illan viimeinen peli ja vastaan Peff gul. Tyttöjen pelejä oltiin pitkin päivää jo keretty seuraamaan ja tiedettiin että voiton eteen pitää onnistua omassa pelissä. Maalitilanteet pelissä meille noin 10-0, mutta ei vaan saatu varsinaisella peliajalla maalia. Rankkareille.
Huhhuh, viime kokkolacupista asti jokaisessa turnauksessa tähän jouduttu. Tälläkertaa voitto meille 5-4 🥳 ja kultajuhlat 🏆🥇

Kiitos tytöt, kiitos meidän vahvistuksille Iirikselle ja Ennalle. Kiitos vanhemmat kannustuksesta, huollosta ja kioskitalkoista.

Seuraava etappi taitaa ollakin Piispalan kutsuturnaus. Eivät pelit tästä ainakaan helpotu

Tyttöjen ja pokaalin matkasta lisää ig: kpv_t2012 ota seurantaan!

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola