Julkaistu: 23.01.2023 13.33

OGC 20-22.1.2023 PRONSSIA!

Kauden ensimmäinen turnaus ja vastassa vain kovatasoisia joukkueita. Matkaan lähdettiin perjantaina VR:n kyydillä. Junamatka meni mukavasti 14 tytön kanssa ja Oulussa meitä oli vastassa bussi, että kerkesimme lounaalle ja peliin.

Ensimmäinen vastus Ajax. Tytöt lähti ennakkoluulottomasti pelaamaan ja nappasivat helpohkon ja tyylikkään 4-0 voiton. Tämän jälkeen käveltiin hotelliin. Ilta mukavaa oleskelua, kun valmistauduttiin aamun peliin joka alkoi 8.30. Vähän extra järkkäämistä hotellin kanssa että kerettiin syödä aamupala.

Vastassa GBK vit. Nämä pelit ovat aina tasaisia ja niin tälläkin kertaa puolitettiin pistepotti kun peli päättyi 2-2 paikallisvastustajan kanssa.

Tästä lounaalle Robinsoniin joka piti huolen koko viikonlopun ajan että saatiin mahat täyteen hyvää ruokaa.

Kohtasimme päiväpelissä ensimmäistä kertaa ikinä OsPan. Tasaista vääntöä ja puoliajalle mentiin tasatilanteessa. Oulunsalo 1-0 johtoon puolen kentän vedolla. Eilisessä pelissä hattutempun tehnyt Emmi kuittasi välittömästi 1-1. Ajateltiin jo että tästäkin pelistä jaetaan pisteet tasan, mutta ihan loppu hetkillä OsPa teki voittomaalin. Ei muutakuin jännittämään koko päiväksi miten OsPa ja GBK pelaavat 3.5h päästä lohkon viimeisessä pelissä...

Päätettiin lähteä käymään Prismassa ja päivällisellä. Tulospalvelu oli tiukassa syynnissä, ollaanko lohko 2 vai 3. Tiedettiin kyllä että meidän maaliero oli +5 punavalkoisiin nähden. Otettiin riski ja lähdettiin hotellille. Niinhän siinä sitten kävi että GBK vei pisteet Oulunsalolta, mutta tasapisteissä jäätiin viivan yläpuolelle.

Joukkueen tytöille vähän rennompi ilta, sunnuntaina pelattaisiin sijoista 1-4. Aamulla nukuttiin pitkään, kerettiin aamupalalle rauhassa ja saatiin lautaselle myös pekonia ja munakasta eilisen nopean aamupalan sijaan. Pakattiin rauhassa, Olivia letitti tyttöjen hiukset ja saatiin vanhemmilta kyyti hallille.

Vastassa Siili. Muistissa oli Jyväskylän tappio, kun Siili tiputti meidät syyskuussa mitallipeleistä 3-0 voitolla pois. Uudella tsempillä tähän päivään. Puolustettiin ihan älyttömällä draivilla. Veronica otti maalissa upeita torjuntoja. Me ei valitettavasti päästy oikein kokeilemaan Siilin maalivahtia, vaan heidän puolustus siivosi pallot vain sivurajasta ulos. Siilille toisella puoliajalla 1-0 voitto.

Meidän tytöt pelasivat älyttömän taitavaa jalkapalloa ja päätettiin että kun tätä jatketaan, ei pronssipelissä ole mitään hätää. Lounasta kohti ja ajatukset illan peliin. Vastaan asettuisi alkulohkosta tuttu OsPa.

Hallilla muutama tunti meni mukavasti. Ihana huomata miten tytöt viihtyvät yhdessä myös kentän ulkopuolella 💚 siitä koko viikonloppu oli hieno osoitus. Vuorotellen vierailtiin muiden hotellihuoneessa ja vietettiin yhteistä aikaa conference huoneessa mikä saatiin käyttöön "tiimipalavereihin"

Viimeinen peli oli tasaista vääntöä, tilanteita molemmissa päissä. Näissä peleissä saa pelata ihan älyttömän kovaa ja lujaa, mihin ei olla meidän alueella vielä totuttu. Varsinainen peliaika 0-0, rankkarit tulossa...
Tämä on aina niin tuuripeliä ja tähän mennessä ollaan hävitty vastaavissa tilanteissa.
Meille 1-0 Jennika💚, OsPan tasoitus
Meille 2-1 Emmi💚, Veronica torjui💚
Meille 3-1 Sara💚, pronssijuhlien aika 🥳
Ihan mielettömiä vetoja kaikki 3. Ja Veronicalta varmaa mv työskentelyä.

Harmi että aikataulu oli tiukka ja juna ei odota, jouduttiin vain nappaamaan pronssimitallit pöydältä, palkintojen jako jäi väliin ja kiirehdettiin taksiin, jotka meitä hallin pihalla odottivat.

Tytöt & huoltojoukot junaan ja matka kohti kotia alkoi.

Junassa meillä oli aika väsynyttä seuraa, viikonlopun herkkulakko päättyi ja jokainen oli ihan puhki 5 pelin rutistuksesta.

Kokkolan päässä vielä saatiin mitallit kaulaan ja joukkue yhteiskuvaan ⚽️

Kiitos tytöille, valmennukselle ja huollolle. Meillä oli ihana vanhempien ja sukulaisten kannustusjoukko💚 Ruokahuolto pelasi, samoin kuin ilta-& välipalatarjoilu. Kiitos myös kuljetuksista, säästyttiin aika monelta kävelymatkalta ja saatiin säästettyä jalkoja.

IG: kpv_t2012 löytyy enemmän juttuja meidän upeasta joukkueesta. Ota seurantaan.

Seuraavan reissun suunnitteluun. Joukkueen otteet tekivät suuren vaikutuksen vastustajiin, joten lisää kovia pelejä luvassa 😉🤫

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola