Tekniikkakisat 2022
Julkaistu: 07.11.2022 16.21

Tekniikkakisat 2022

Jokavuotiset jalkapallon tekniikkakisat pidettiin tänävuonna marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Meidän joukkueesta lähti 7 innokasta tyttöä kiertämään rataa ja haastamaan itseään. Kisat osuvat aina kauden taitekohtaan ja tänäkin vuonna kerettiin harjoitella pelkästään kisoja varten muutamia kertoja.

Toki asiat ja pallonkäsittely on tuttua tytöille, joten ylpeitä saa olla jokainen että lähtivät rataa kiertämään. Pistetaulukko ja pisteiden painotus on kova. Meille aina tärkeintä on ollut että lähdetään viettämään mukavaa päivää ja tsempataan kavereita hyviin suorituksiin.
Tänäkin vuonna nähtiin hienoja onnistumisia, harmillisia aikaylityksiä, vähennys pisteitä sekä bonussekuntteja. Jokainen ylitti itsensä ku lähti mukaan.

Joukkueena olemme aina halunneet muistaa jokaista radalle lähtijää. Tänävuonna hopeiseen merkkiin ylsi Eeda. Pronssisen merkin saavat Erin ja Emmi.
Odotellaan että osallistumispalkinnot ja palloliiton mitallit tulevat niin päästään tyttöjä vielä virallisesti onnittelemaan.
Toivotaan että ensivuonna saamme vielä enemmän väkeä mukaan!

Järjestettiin myös yhden päivän varoitusajalla tapahtumaan kahvio, kiitos rahastonhoitaja Jennylle.

Kuvassa osa osallistuneista tytöistä ja joukkueen lippu tämänkauden tukijoiden kera. Kiitos että olette mahdollistaneet meille teltta- ja varustehankintoja.

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola