Ohje uusille pelaajille
17.8.2021 14:25 Toiminta / E11-tytöt

HUOM! Joukkue ei tällä hetkellä pysty ottaa uusia pelaajia valmentajapulan takia. Jos olisit kiinnostunut harrastuksesta, voit silti ottaa yhteyttä niin voimme palata asiaan jos löydämme jonkun ratkaisun tilanteeseen.

Jos olet kiinnostunut jalkapalloharrastuksen aloittamisesta, toimi seuraavasti:

  • Tutustu joukkueen sääntöihin KPV T11 säännöt
  • Ota yhteyttä joukkueenjohtaja Mari Emmekseen tai vastuuvalmentaja Taija Maunumäkeen. Yhteystiedot löydät joukkueen nettisivulta kohdasta "Toimihenkilöt". Kerro mielellään lapsen aiemmista liikuntaharrastuksista
  • Tule harjoituksiin sovittuna ajankohtana. Mukaan tarvitset säänmukaisen liikuntavarustuksen, lenkkarit (ellei nappuloita ole) ja juomapullon. Pallon saat aluksi joukkueelta lainaan.
  • Harjoituksissa voi käydä maksutta muutamia viikkoja ennen kuin tarvitsee tehdä päätöstä joukkueeseen liittymisestä.
  • Peleihin pääsee mukaan, kun on liittynyt virallisesti joukkueeseen ja harjoittelua on takana noin kuukausi.


Joukkueeseen liitytään täyttämällä pelaajatietolomake, ja palauttamalla se allekirjoitettuna joukkueenjohtajalle. Allekirjoituksella sitoudutaan maksamaan kausi- ja pelimaksut joita seura tai joukkue laskuttaa. Lomakkeen voi tulostaa täältä. Joukkueeseen liittyessä saa valita myös pelinumeron kaikista vapaana olevista, käytössä olevat näkee Pelaajat-sivulta https://www.kpv.fi/juniorit/joukkueet/8855/joukkue. Kun joukkueeseen liittyy uusia pelaajia, edellytämme aktiivista osallistumista harjoituksiin sekä mielellään harjoittelua myös omalla ajalla. Joukkueessa pelaavat tytöt ovat harjoitelleet jo pitkään, osa jopa viisi vuotta, joten uusien pelaajien on sitouduttava toimintaan jotta taidot pääsevät kehittymään

Pelaajien on hankittava omalla kustannuksellaan seuran peli- ja harjoitusvaatteet. Joukkueen peliasu on vihreä (vihreä pelipaita, vihreät shortsit, vihreät sukat) ja verkka-asu toistaiseksi musta (mustat verkkahousut ja musta verkka-/tuuli-/sadetakki). Seura edellyttää, että siirrymme tulevaisuudessa vihreään verkkatakkiin. Lisäksi vihreä harkkapaita. Seuran vaatteet hankitaan joukkueen yhteistilausten kautta, joita on muutaman kerran vuodessa. Joukkueella on muutamia lainavaatteita, joita voimme alkuun lainata uusille pelaajille, elleivät ne ole jo käytössä jollakin toisella. Useimmilla tytöillä on myös musta Craftin palloreppu.

Seuran vaatteiden lisäksi on hankittava pallo, nappulakengät ja säärisuojat. Pallon on oltava Select Omega Pro pallo kokoa 4. Kun ostatte nappulakenkiä, älkää ostako liikaa kasvun varaa sillä liian isoilla kengillä on vaikea pelata.

Joukkue on nyt harjoittelutauolla, hallikauden harjoittelu alkaa 29.9. Lokakuussa harjoittelemme Kipparihallissa keskiviikkoisin klo 17-19 ja sunnuntaisin 10:30-12:30. Pääpaino lokakuun harjoituksissa on taitokilpailuihin valmistautumisessa (katso lajeista lisää taitokilpailusäännöistä). Kilpailuihin osallistuminen on vapaaehtoista. Marraskuusta eteenpäin harjoitusvuorot eivät ole tiedossa.


   
Lisää uutisia
E11-tytöt
«  Lokakuu   »
Kategoriat