Hyvää kokemusta Piteåsta
Julkaistu: 08.07.2017 00.00

Hyvää kokemusta Piteåsta

Piteå 30.6.-2.7.2017

Toinen vuosi peräkkäin ja Ruotsissa turnauksessa ja tällä kertaa mitalipelit jäivät haaveiksi, mutta tuloksena kuitenkin kymmenes sija 43 joukkueen sarjassa. Turnauksessa pelasimme kuusi ottelua, joista voitimme 4 ja hävisimme kaksi. Ratkaiseva sijoitusottelu kahdeksan joukkoon pääsystä päättyi Umedalensin niukkaan 1-0 voittoon. Tämä kyseinen joukkue eteni lopulta turnauksen hopeasijalle.

Ensimmäisessä ottelussa kohtasimme ruotsalaisen Lulea SK:n varhain perjantaiaamuna. Liekö matkaväsymystä vai mitä, mutta peli ei oikein kulkenut ja vastustaja vei voiton 3-2. Tästä sisuuntuneena voitimme seuraavassa pelissä norjalaisen IF Skarp Hvitin 3-1. Tämän jälkeen oli aika nauttia Piteån hienosta säästä ja hyvästä hiekkarannasta... suunnistimme siis uimaan.

Lauantaina pelit jatkuivat taas heti aamusta. Vastassa oli norjalainen IK Grand Bodo 2. Ottelusta muodostui todellinen trilleri. Johdimme peliä moneen otteeseen, mutta vastustaja kiri vielä edelle toisella jaksolla. Hyvä loppukiri toi kuitenkin meille ansaitun voiton tennisnumeroin 6-4. Toisessa pelissä vastaan tuli ruotsalainen Myckle IK. Peli oli hieman nihkeää ja maalinteko tuotti vaikeuksia, mutta ansaittu voitto kuitenkin 2-1 numeroin. Näin varmistui lohkon kakkossija ja pääsy 16 parhaan joukkoon.

Ensimmäisessä jatkopelissä vastaan asettui suhteellisen kova ruotsalainen Umedalens IF. Joukkueessa oli muutama tosi taitava yksilö, jotka pyörittivät peliä hienosti. Pelissä oli kova tempo ja hirveä taistelu, mutta ikävä kyllä se päättyi vastustajan 1-0 voittoon. Molemmilla joukkueilla oli maalintekopaikkoja, mutta maalivahdit hoitivat hommansa hienosti.

Sunnuntain ainoassa ottelussa vastaan asettui suomalainen FC Wild. Peli kulki KPV:n hallinnassa ja päättyi lopulta 4-2 voittoon. Turnaus oli kiva päättää voittoon ja lopulta tämä voitto toi kymmenennen sijan koko turnauksessa.

Reissu oli kokonaisuudessaan onnistunut ja antoi varmasti kaikille mukanaolleille paljon mukavia muistoja ja kokemuksia. Kiitoksia tytöille, huollolle, taitavalle kuskille, valmennukselle, kannustusjoukoille ja kaikille, jotka tekivät reissumme mahdolliseksi!!!

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola