D04-tytöt, PSL

KPV YJ - TP-47  1 - 0

Länsituuli TN, Haukipudas

Voitto ja tappio Haukiputaalta

Puolen Suomen Liiga jatkui kahdella pelillä Haukiputaalla. Ensimmäisessä ottelussa kaatui TP-47 1-0. Ottelu oli KPV YJ:n hallintaa ja pallo pysyi enimmäkseen Torniolaisten kenttäpuoliskolla. Voittomaalin iski Vilma Känsälä Alisa Martikaisen syötöstä. Huolellisemmalla viimeistelyllä ja keskittymällä paremmin ratkaisusyöttöihin olisi ottelussa nähty useampikin maali.

Toisessa pelissä vastaan tuli kotijoukkue HauPa. Ensimmäinen jakso oli KPV:ltä huono, vaikka 1-0 johtoon mentiinkin Ella Niemen maalilla. Loistosyötön maaliin tarjoili Vilma Känsälä. Tähän onnistumiset eka jaksolla loppuivatkin. Toisella jaksolla taukopuheet tehosivat ja peli muuttui paremmaksi ja pallo pysyi maassa ja tilanteitakin luotiin jokunen.

Sarja jatkuu tasaisena ja pelit jatkuvat kesäkuussa Oulussa.

1 - 0

TP-47
(0-0)
33'MaaliKänsälä Vilma
33'MaalisyöttöMartikainen Alisa