Kokkolacup 2023!
Julkaistu: 24.07.2023 13.55

Kokkolacup 2023!

Vuoden 2023 Kokkola cup saatiin upeasti päätökseen KPV valkoisen ja KPV Vihreän osalta!

Joukkue pelasi ensimmäisen Kokkola cup turnauksensa 20.7.-22.7.2023. F16-pojat osallistuivat kahden joukkueen voimin Kokkola cupin Pojat 16 (7v) sarjaan. Kolmen päivän aikana otteluita tuli yhteensä 6kpl/joukkue. Tulos oli upea. Turnauksen aikana nähtiin mahtavaa joukkuepelaamista, hienoja syöttöjä, upeita torjuntoja sekä todella paljon kehittyneitä pelaajia. Yhdessäkään pelissä ei jääty ilman maaleja. Kevään treeni oli todellakin tuottanut tulosta, sillä turnaus sujui molemmilta joukkueilta erinomaisesti.

Joukkueen melkein kaikki pelaajat olivat paikalla turnauksessa(40!!). Pelaajia valkoisessa ja vihreässä joukkueessa oli iso määrä. Onneksi se siivitti joukkueet mahtavaan kannustamiseen sekä toistensa tsemppaamiseen. Valmentajat organisoivat suuren pelaajamäärän pyörittämisen valtavan rautaisella otteella, mikä näkyi myös pelaajien varmuutena pelata heille määrättyä pelipaikkaa. Runsas pelaajamäärä osoittautui tavallaan myös eduksi, kun peliminuutit olivat rajalliset, jaksoivat kaikki pelaajat antaa kentällä kaikkensa, eikä jalka painanut vielä lauantain sadekelissäkään.

Valmentaja Laurin kommentit turnauksesta: Joukkue hitsautui hyvin yhteen turnauksen alusta alkaen. Kannustus oli mahtavaa jokaisessa pelissä vaihtopenkillä. Kentälle mentiin aina innokkaasti, puolustettiin joukkueena ja tuettiin kaveria ihan eri tavalla. Valovuoden ollaan menty eteenpäin kuluneen vuoden aikana. Vaikka peleissä oltiinkin ennen loppua tappiolla, niin silti ottelussa jaksettiin vääntää loppuun asti ja käännettiinkin pelejä voitoksi ennen loppuvihellystä. Kun turnaus päättyi, ryntäsi koko joukkue kentälle juhlimaan. Se oli hienoa katsottavaa!

Turnaus oli kaikkiaan erittäin onnistunut. Järjestelyt toimivat upeasti ja myös vanhempien sitoutuminen joukkueen toimintaan on ihailtavaa. Seuraava turnaus koittaa syyskuussa.

Kiitos kaikille ikimuistoisesta Kokkolacupista!

KPV ValkoinenKPV Vihreä

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola