Ohje uusille pelaajille
Julkaistu: 20.06.2023 00.00

Ohje uusille pelaajille

Tervetuloa uudet pelaajat!!

Otamme mukaan uusia pelaajia 2014-2015 -syntyneiden tyttöjen joukkueeseen pitkin vuotta.

Mikäli lapsesi on innostunut jalkapalloharrastuksen aloittamisesta, luethan alla olevan ennakkotiedon huolella.

Jalkapallo on joukkuelaji.

Antoisa, mutta myös melko vaativa harrastus. Vanhempana sinun tulee olla valmis kolmeen K:hon - kuljeta, kustanna ja kannusta. Kaikkien pelaajiemme tekeminen vaikuttaa toisiin pelaajiin, jonka vuoksi joukkueellamme on yhteiset säännöt ja niiden noudattaminen on tärkeää. Tavoitteenamme on luoda lapsille mielekkäitä ja yhteisöllisiä kokemuksia sekä liikunnallisia elämäntapoja jalkapallon parissa.

Toivomme toki, että lapsi rakastuu jalkapallon pelaamiseen ja sen tuomaan turvalliseen ja kannustavaan yhteisöön, jotta jalkapalloharrastusta jatkettaisiin aina yli teini-iän nuoreksi aikuiseksi saakka.

Lapsille ja nuorille tärkeää on yhteisöllisyys ja porukkaan kuuluminen. Tärkeintä onkin, että toimintamme on kaikin puolin hauskaa ja mukaansa tempaavaa!

Harjoittelemme ryhmässä 2-3 kertaa viikossa, tehden lajinomaisia omaan ikäluokkaan sopivia harjoitteita valmentajaringin ohjauksessa. Lisäksi pyrimme tekemään muitakin liikunnallisia asioita joukkueen kesken.

Kaikki joukkueen valmentajat ja muut toimihenkilöt tekevät työtään vapaaehtoisesti ilman palkkaa.

KPV haluaa olla alueen paras kilpaurheiluseura ja merkittävä pelaajien kehittäjä. Kun joukkueeseemme liittyy uusia pelaajia, edellytämme aktiivista osallistumista harjoituksiin. Osa joukkueemme tytöistä ovat harjoitelleet yhdessä jo useamman vuoden ajan, joten joukkueessamme on tasoeroja tyttöjen välillä. Uuden pelaajan tulee sitoutua harjoitteluun, jotta taidot kehittyisivät. Tytöt saavat oppia harjoituksissa perustekniikkaan.

Taidot kehittyvät vain harjoittelemalla, joten kannustammekin tyttöjä harjoittelemaan pallon kanssa kotona päivittäin muutamia minuutteja kerrallaan.

Opeteltavia asioita on paljon, eikä taidot kehity ilman harjoittelua.

Jos lapsesi on kiinnostunut jalkapalloharrastuksen aloittamisesta, toimi seuraavasti:

Ota yhteyttä joukkueenjohtaja Katja Klemolaan tsi Henna Siiroseen.

Yhteystiedot löydät klikkaamalla kuvaa joukkueen pääsivulla.

Joukkueenjohtajan kanssa sovitaan harrastustoiminnan aloittamisesta.

Harjoitusajat näet kalenteristamme joukkueen etusivulta.

Harjoituksiin olisi hyvä tulla n.10min aikaisemmin, jotta ehditte esittäytyä valmennukselle.

Mukaan tarvitset kesällä säähän sopivan ulkoliikuntavarustuksen, juomapullon ja nappulat sekä säärisuojat. Tutustumiskerroilla käy myös lenkkarit, ellei nappuloita ole. Talviaikaan harjoittelemme sekä hallissa että liikuntasalissa, jolloin varustuksena toimivat joko lenkkarit, nappulat tai sisäpelikengät. Säärisuojien käyttö harjoituksissa on aina pakollista.

Harjoituksissa voi käydä tutustumassa 3 kertaa veloituksetta, ennen kuin päätös joukkueeseen liittymisestä tehdään.

Joukkueeseen liitytään täyttämällä pelaajatietolomake. Lomake löytyy joukkueen kotisivulta lomakkeista.

Liittymällä joukkueeseen, sitoudutaan noudattamaan joukkueen sääntöjä ja maksamaan kausi- ja pelimaksut, joita joukkue tai KPV laskuttaa. Kausimaksu kattaa harjoittelun, Palloliiton pelipassin ja piirisarjapeleihin osallistumisen.

Joukkue osallistuu sopivan matkan päässä oleviin turnauksiin ympäri vuoden. Turnauksiin osallistuminen on aina vapaaehtoista ja turnauskulut laskutetaan osallistujilta erikseen.

Joukkue tekee varainhankintana myös talkoita ja myyntiä, johon jokaisen pelaajan vanhempien tulee osallistua.

Uuden pelaajan tulee hankkia itselleen pallon, nappulakengät ja säärisuojat. Nappulakenkien tulee olla sopivan kokoiset, sillä liian isoilla kengillä on vaikea pelata.

Pelaajalle on hankittava omalla kustannuksella seuran peli- ja harjoitusvaatteet. Joukkueen peliasuun kuuluu peliasu (paita ja housut), sukat, 2 harjoituspaitaa sekä verkkapuku.

Joukkueeseen liittyessä saa valita pelinumeron kaikista vapaana olevista pelinumeroista. Pelinumero painatetaan varusteisiin. Vaatteet ovat henkilökohtaisia. Seuran vaatteet hankitaan joukkueenjohtaja Henna Siirosen kautta.

Valmentajamme antavat mielellään lisätietoja harjoitusten yhteydessä ja auttavat mm. varusteasioissa.

Tervetuloa KPV T14 /15-joukkueeseen!

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola