Vattaja CUP 14.5
Julkaistu: 14.05.2022 19.36

Vattaja CUP 14.5

Lauantaina lähdimme Lohtajalle pelaamaan.

Ilma suosi aamusta, aurinko paistoi ja asteet kohosivat lähelle 15. Ensimmäinen vastus NIK, kohtasimme heidät ensimmäistä kertaa. Ensimmäinen peli oli vähän unelias, tasaista kamppailua ja meille 1-0 työvoitto.

Hetken huili ja vastaan tuli K-Pallo Kalajoelta. Pirteämpää peliä ja syötöt napsuivat kaverin jalkaan. Tästä pelistä meille 2-1 voitto.

Tässä välissä kävimme lounastamassa. Kiitos taas ruokahuollolle. Ilma alkoi viiletä ja tummat pilvet kohosivat. Seuraava vastus tuttu GBK. Tiedä sitten mikä sekoitti peliä, mutta kadotimme tässä pelissä oman tekemisen ja jouduimme tekemän kovasti ylimääräistä työtä. Runnottiin läpi keskialueelta, eikä päästy maalipaikoille. Kaukolaukaus toi meille 1-0 voiton.

Ennen viimeistä peliä jo selvisi, että olemme turnauksen 1 tai 2 joukkue. Sarja pelattiin yksinkertaisena, eikä jatkopelejä nyt olisi luvassa. Ilma kylmeni huomattavasti ja pientä vesitihkua alkoi satamaan. Vastus tuttu LOVE. Tasaista puurtamista keskikentällä, maalipaikat oli vähissä. Teimme ensin 1-0 johtomaalin, tästä välittömästi vastustaja kuittasi 1-1 tasoituksen. Peli päättyi näihin lukemiin ja meille turnauksen voitto!

Reissut kasvattavat yhteishenkeä. Mukava nähdä että tytöt viihtyvät todella hyvin toistensa seurassa myös pelien välit. Tässä turnauksessa myös kaksi tyttöä teki debyytin maalivahdin hommissa. Tässä oli hyvä kenraali, ensiviikolla aloitetaan sitten vuoden 2022 piirisarja.

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola