Fanny ja Oskari Vuoden Juniorit
Julkaistu: 05.11.2017 00.00

Fanny ja Oskari Vuoden Juniorit

Junioripäättäjäisten arvokkaimmat palkinnot olivat valinnat Vuoden 2017 junioreiksi. Vuoden paras poikajuniori on valittu yhtäjaksoisesti vuodesta 1984 lähtien. Oskari Saviranta on siten järjestyksessään 34:s Vuoden Poikapoikajuniori KPV:ssa. Ikäluokka, josta poikajuniori valitaan on ensimmäisen vuoden A-juniorit eli tänä vuonna valintaa suoritettiin 1999-syntyneistä pelaajista.

Vuoden Tyttöjuniori on valittu vuodesta 2003 lähtien. Valintaan ei ole aikaisemmin saatu tarkkaa jakoa, mistä ikäryhmästä valinta tehdään. Nyt kuitenkin alkavat ikäluokat olla täynnä ja putki ehyt. Valinnat tehdään jatkossa vanhemmista B-junioreista. Tänä vuonna Vuoden Tyttöjunioriksi valittiin 1999-syntynyt kolmannen vuoden B-juniori Fanny Huuhka.

Vuoden junioreilla on tällä kerralla pelitaitojensa lisäksi toinenkin yhtäläisyys. He ovat lähes päivälleen saman ikäisiä. Fanny on vain kolme päivää Oskua vanhempi.

Junioripäättäjäisten aluksi puheenjohtaja Harri Natunen loi lyhyen katsauksen menneeseen kauteen. KPV:n juniorimäärä jatkaa loivaa nousuaan jo kymmenettä kautta putkeen. Seuran taloudellinen asema on vakaa. Velkoja ei ole ja valmennuksellisesti KPV:n juniorit teki ison harppauksen palkkaamalla reilu vuosi sitten Tomi Virran juniorivalmennuspäälliköksi. Vuoden 2017 iso päätös oli hakeutua Sami Hyypiä Akatemiaan hakemaan valmennusoppia maan edistyksellisimmältä huipulta. 

Palkintopöydät notkuivat jälleen pokaalien loisteessa. Fanny Huuhkan ja Oskari Savirannan lisäksi seuran arvokkaimpia palkintoja saivat Axel Lindholm (pelimiehen kenkä A-juniorille), Noa Lehtonen (jalkapalloilu on Ykkönen), Ville Välipakka (Celtic-taulu), Santeri Mäkinen ja Tino Hautamäki (tehopelaajat). Tytöistä Taru Tiensuu, Fanny Lindholm ja Oona Ojala saivat Eeva-Kaarina Lampisen lahjoittamat komeat pokaalit ikäluokkiensa huippuina. Veera Koskela sai Kalle Hongellin lahjoittaman pokaalin "Onnellista aikaa KPV:ssa" ja Vilma Känsälä sekä Lotta Paavilainen tehopelaajien palkinnot. 

Vuoden pikkujunioreiksi valittiin pikkukenttien taiturit Onni Santalo ja Pinja Hertteli. Lisäksi ikäluokittain jaettiin Vihreä Sydän lautaset, joihin oli liitetty Pallo-Siskojen stipendit sekä tähtipelaajien sikermä-kastissa kolme palkintoa.

Myös valmentajia ja taustahenkilöitä palkittiin. Vuoden valmentajana palkittiin Akatemian kolmoseen nostanut Aki Lyyski. Vuoden tyttövalmentajina palkittiin 04-tyttöjen Mika Lindholm ja Petri Martikainen. Pikkukenttien tehovalmentaja oli Kimmo Salmela ja vuoden toimihenkilönä Mika Mikkola. Jouko Vierimaa sai puurtajan palkinnon ja junioreiden ruusut jaettiin Tuomas Rinteelle, Sari Sundforssille, Markus Ketolalle, Mika Hautamäelle ja Minna Mäenpäälle.

Ikäluokkien huippuja. Veera Koskela, Taru Tiensuu, Fanny Lindholm ja Oona Ojala.

10-syntyneiden poikien rivistössä pokaalit kiinnostivat

85-ikäluokassa KPV:n juniorit läpi pelannut Vesa Anttila on palannut juurilleen. Lakimies toimii 05-poikien valmentajana yhdessä toisen juniorikaverinsa eetu Junnilaisen kanssa.

09-tytöt päräyttivät joukkuepalkitsemisen lopuksi reippaan lauluesityksen. Vähäsen vain ujostutti.

Petri Laasasen enkelit esittelyrivissä

D13-poikien Ville Välipakka ja KPV:n junioreiden vanhin kiertopalkinto - jo vuodesta 1970 kiertänyt Celtic-taulu

Tehopelaajina palkitut Vilma Känsälä ja Lotta Paavilainen.

Puheenjohtaja Harri Natunen

Valmennuspäällikkö Tomi Virta

Junioripäättäjäisissä on aina hyvä tunnelma

Pikkukenttien tehovalmentaja Kimmo Salmela

Vuoden pikkujuniorit Onni Santalo ja Pinja Hertteli

02-tyttöjen valmennuksesta kahdeksan vuotta vastannut Marko Sorvisto sai seuran erikoispalkinnon erinomaisesta työstään tyttöjen valmennuksessa.

   
 Isojen kenttien tehopelaaja Santeri Mäkinen  Noa Lehtonen ja jalkapalloilu on Ykkönen-palkinto

 

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola