GrIFK-KPV keskeytettiin
Julkaistu: 30.04.2017 00.00

GrIFK-KPV keskeytettiin

KPV:n avausottelu keskeytyi sankan lumisateen vuoksi.

Alkuun näytti että sade Kauniaisten keskuskentällä jäisi räntäsateeksi, mutta pian ottelun alkamisen jälkeen lumeksi muuttunut sade peitti kentän alleen.

Pelaajilla oli suuria vaikeuksia pysyä liukkaalla tekonurmella pystyssä, eikä pelaamisesta tahtonut tulla mitään.

Tauon aikana ottelun tuomaristo teki kuitenkin ainoan oikean ratkaisun ja keskeytti ottelun.

Näin siis pisteet jäivät jakamatta.

Itse ottelussa ei ehditty hienouksia nähdä, maalipaikoille kerkesivät kotijoukkueen Petter Meyer ja Vihreiden Milos Josimov.

-"Peli oli alusta asti taistelua pallosta sekä virheiden välttämistä haastavissa olosuhteissa. Tähän kun lisätään kaikkien viivojen peittyminen oli pelaaminen suoraan sanottuna lievästi haastavaa", kommentoi KPV:n valmentaja Niko Kalliokoski.

-"Puoliajalla palaveerattiin tuomariston kanssa ja joukosta löytyi muutamia jotka olisi halunnut pelata ottelun loppuun mutta lopulta järki voitti ja ottelu tullaan uusimaan myöhemmin kesällä", Kalliokoski kertasi.

Ottelu siis keskeytettiin kokonaan ja se pelataan kokonaisena otteluna uudestaan myöhemmin määriteltävänä ajankohtana.

-"Kovin mielellään ei näitä reissuja turhaan tekisi, mutta tällä ratkaisulla toivottavasti säästyttiin mahdollisilta loukkaantumisilta ja päästään pelaamaan ottelu sille kuuluvissa olosuhteissa", Kalliokoski päättää paluumatkan lomassa.

Näin ollen KPV pääsee avaamaan sarjakautensa todenteolla ensi viikon lauantaina Kokkolassa, kun vastaan asettuu TPS. Turkulaiset avaavat myös kautensa kokonaisen ottelun osalta ensi lauantaina, sillä myös TPS-EIF ottelu keskeytettiin sankan lumisateen takia.

KPV-TPS lauantaina 6.5. klo 17.00 Santahaan tekonurmella

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola