KPV:n kotiottelut LIVE-lähetyksinä!
Julkaistu: 18.04.2016 00.00

KPV:n kotiottelut LIVE-lähetyksinä!

KOKKOLAN PALLOVEIKOT JA KEPIT TV ALOITTAVAT YHTEISTYÖN

Kokkolan Palloveikot panostaa kauden 2016 aikana suoriin jalkapallo-otteluiden lähetyksiin. KPV ja Kepit Tv ovat tehneet yhteistyösopimuksen, joka kattaa noin 10 Palloveikkojen kotiottelua, sillä kevätkaudella Veikkaus TV näyttää ottelut 29.4 KPV – GRIFK ja 2.7 KPV – FC HAKA. Syyskauden lähetykset selviävät tulevan kevätkauden aikana. Kaikki KPV:n Kepit TV:n lähetykset ovat nähtävissä myös ulkomailla. Kaikki lähetykset tallentuvat järjestelmään ja ne voi halutessaan katsoa myös jälkikäteen.

KPV:n kotiottelut kuvataan yhdellä kameralla, käytössä ovat hidastukset, grafiikat, otteluselostus ja jokaisessa ott elussa on myös kommentaattori paikalla. Otteluiden kuvaukset hoitaa mediatiimi, joka on hoitanut Kokkolan Tiikereiden ja Kokkolan Hermeksen otteluiden kuvaamisen. Yksittäisen ottelun hinta on 8,00 € ja koko kauden kattavan kausikortin voi ostaa 60,00 €:lla osoitteesta www.kepit.tv.

KPV:n markkinoinnissa työskentelevä Ilkka Junttila avaa syitä, miksi KPV haluaa olla mukana sähköisessä mediassa näin voimakkaasti. ”Viime kaudella alkanut vihreä jalkapallobuumi on voimissaan, sillä meillä on melkoinen määrä faneja ympäri Suomen maan. Haluamme tarjota myös meidän etäfaneille mahdollisuuden seurata suosikkijoukkueensa pelejä läpi koko Ykkösen kauden, sillä tätä meiltä on haluttu ja kyselty. Ja tietysti lähetykset palvelevat myös vierasjoukkueen kannattajia. Laadukas kuvaus, selostus ja vaihtuvat kommentaattorit tekevät lähetyksestä mielenkiintoisen. Sopimuksen suhteen olemme tyytyväisiä ja ensimmäinen lähetys on tiistaina 19.4. pelattava Suomen Cupin ottelu KPV – FC HONKA.

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola