Julkaistu: 08.11.2013 00.00

KPV edustus yhtiöitetään

KPV:n juniorit ry:n hallitus teki torstain 7.11 kokouksessaan historiallisen päätöksen ja päätti edustusjoukkueen yhtiöittämisestä. Perustettavalla osakeyhtiöllä ei ole vielä nimeä, mutta vapaana olevan nimen tutkiminen alkaa välittömästi päätöksen jälkeen. Yhtiön osakekannan omistaa Matti Laitinen. KPV:n juniorit vuokraavat kakkosdivisioonan sarjapaikan perustettavalle yhtiölle viisivuotisella sopimuksella, jossa on 4 kk mittainen irtisanomisaika. Samalla KPV:n juniorit luovuttivat myös nimen- ja logon käyttöoikeudet yhtiölle ja sarjaa tullaan pelaamaan KPV:n nimellä.

- Päätimme kertoa asiasta välittömästi päätöksen teon jälkeen myös tiedotusvälineille, jotta huhut eivät lähtisi laukkaamaan kaupungilla, kertoo Matti Laitinen.

Yhtiöittämisen tarkoituksena on luoda entistä paremmat olosuhteet harrastaa edustustason jalkapalloilua Kokkolassa ja tavoitteena on nostaa kokkolalainen jalkapalloilu vähintään ykköseen viisivuotiskauden puitteissa. Tavoitteena on myös yhdistää kokkolalainen jalkapalloväki yhden joukkueen taakse. 

- Yhtiöön tulee myös muuta liiketoimintaa. Tämä antaa paremmat edellytykset toimia, paljastaa Laitinen. 

- Kokkolassa on edellytyksiä kakkosta korkeammalla pelaamiseen. Haluan myös korostaa tässä hankkeessa paikallisuutta. Suhde 70-30 paikallisten ja vahvistusten välillä on mielestäni sopiva määrä ja nimenomaan siten että paikallisia on 70 prosenttia, jatkaa Laitinen.

KPV:n junioreiden kanssa tehdään yhteistyöseurasopimus. Akatemia jää RY:n puolelle mutta toimitaan edelleen tiiviissä yhteistyössä, jossa pelaavat voivat liikkua edestakaisin.

Edustuksen managerina toimii Laitinen. Joukkueen valmennuksesta vastaa Petri Haapasalo ja Jukka Hakala. Joukkueenjohtajana toimii Antti Ylimäki ja tiedotusvastaavana Tom Hedman. Joukkueen kokoaminen aloitetaan välittömästi. Try out -harjoitukset alkavat jo tulevalla viikolla.

Yhtiöitettävä edustusjoukkue toimii ottelutapahtumissa edelleen tiiviissä yhteistyössä RY:n kanssa. Järjestysmiehet, pallopojat ym. järjestelyt hoituvat edelleen kuten aikaisempinakin vuosina. Seuralla on myös JOPOX-nettisivut KPV:n junioreiden sivujen yhteydessä.

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola