Harmittava tasapeli, KPV-Jaro 0-0

Otteluraportti KPV-FF Jaro, 9.9.2017

Maaliton RantaDerby

KPV avaus: Myllymäki - Josimov, Myntti, Mravec, Rauhala - Hohenthal, Ågren, Sipilä, Savic - Sirbiladze, Ahde

Maalipaikat 12-2, laukaukset maalia kohti 8-0. Jalkapallossa ei jaeta työvoittoja, se kävi taas ilmi kauden kolmannessa RantaDerbyssä.

Ottelun avausjakso oli varsin levotonta ja sekavaa peliä, eikä kumpikaan joukkue saanut selkeää hallintaa itselleen. Vihreä oli joutunut muokkaamaan kokoonpanoaan vielä viime hetkillä vammojen ja sairastelun vuoksi, eikä yhteistä säveltä meinannut alkuun löytyä.

Ensimmäisen nelivitosen aikana molemmat pääsivät pariin kertaan kohtuullisiin maalipaikkoihin; Jaron Seth Paintsil ja Markus Kronholm pääsivät läpiajoihin, mutta molemmat päättyivät tuloksetta. Pallo-Veikkojen parhaat tilanteet aukesivat kärkikaksikkolle Irakli Sirbiladze Elias Ahde, mutta maalittomana mentiin tauolle.

Toiselle jaksolle tuli selvästi terävämpi isäntäjoukkue. KPV pystyi luomaan maalipaikan toisensa perään, hyvillä paikoilla olivat vuorollaan lähes kaikki Vihreän pelaajat.

Kun vielä Jaron Walter Moore otti hänelle tyypillisestä holtittomasta taklauksestaan suoran punaisen, pääsi kotijoukkue myllyttämään miesylivoimalla.

Kun rangaistuspotkukaan ei kapteeni Henri Myntin toimesta uponnut tolppaa lähemmäksi, oli n. 1500 päisen katsomon tyytyminen maalittomaan tasatulokseen.

Vihreä oli varsinkin toisella jaksolla selkeästi parempi joukkue, mutta palloa ei maaliin asti saatu ja pisteet menivät jakoon.

-"Paljon enempää ei voi pelaajilta pyytää. Joskus ei pompi sisään mistään", manaili Vihreän valmentaja Jarmo Korhonen.

Sekä Jamo että ottelun lopun kapteeninnauhaa pitänyt Timo Rauhala olivat tyytyväisiä toisen jakson ilmeeseen.

-"Kerran kauteen osuu tämmöiset pelit ettei uppoa mistään. Mutta varsinkin toisella jaksolla pelattiin kauden parasta peliä ja pystyttiin luomaan pelitilannepaikkoja", Tinke niputti peliä.

KPV jatkaa kotiottelulla heti ensi viikon lauantaina klo 16.00, kun putoamistaistelussa kipeästi pisteitä tarvitseva Gnistan saapuu Helsingistä Kokkolan Keskuskentälle.

Sarjan kärjessä on edelleen tiukkaa, sillä KPV, TPS ja Honka mahtuvat kahden pisteen sisään ennen turkulaisten kahta peräkkäistä vierasottelua.

Ja kun Honka ja TPS kohtaavat vielä toisensa kauden päätöskierrokselle, niin kaikki on yhä auki nousutaistelussakin!