Nihkeä tasapeli yliajalla, KPV-Gnistan 1-1

Otteluraportti KPV-Gnistan, 24.5.2017

Nihkeä tasapeli

KPV avaus:

Myllymäki - Josimov, Myntti, Shevchenko, Rauhala - Nando, Mravec - Hohenthal, Mendy, Savic - Schwalenstöcker.

KPV joutui tyytymään 1-1 tasapeliin sarjanousija Gnistanin kanssa. Vihreä hallitsi ottelua varsin selkeästi ensimmäisen tunnin, mutta maalipaikoista ei saatu palloa verkkoon asti. Isäntien peliä sotki joukueessa jyllännyt flunssa-aalto joka pakotti kaksi miestä sivuun vielä alkulämmittelyn aikana.

Kun kokoonpano meni uusiksi ei oikein yhteistä säveltä tahtonut löytyä. Hyviä syöttösuuntia ei löytynyt, peli meni hieman hätäiseksi ja puristamiseksi.

Hieman helpotusta iltapuhteeseen toi Milos Josimovin upea vapaapotkumaali ottelu 71.minuutilla.

Muutama minuutti maalista ja vieraiden Teemu Vaarakallio tunaroi itsensä suihkuun kahden peräkkäisen varoituksen myötä.

"Kipinä" kuitenki pystyi painostamaan peliä Vihreän päätyyn vajaamiehisenäkin ja yliajalla pilli soi vapaapotkun merkiksi.

Paha kierteinen vapari kohti takakulmaa ja pallo muutti suuntaa Gnistan kapteeni Niko Tirkkosen selästä ja painui kotijoukkueen verkkoon. Näin viimeisillä sekunneilla ottelu käätyi tasapeliksi.

Menetetyt pisteet luonnollisesti harmittivat Vihreän leirissä.

-"Ylöspäin oli tänään vaikeuksia saada kontroloituja hyökkäyksiä, mitä ei ainakaan helpottanut kahden hyökkäyspään avainpelaajan vaihtuminen alkulämmittelyn kynnyksellä. Oltiin vaisuja ylöspäin ja nyt kävi vuorostaan näin että vastustaja sai ottelun lopussa turhan vaparin josta sitten pallo kimpoili vastustajan selän kautta maaliin", kertasi KPV:n valmentaja Niko Kalliokoski ottelun käänteitä.

-"Huomenna jatkuu työnteko. Käydään tämä peli läpi ja sen jälkeen aloitetaan työstämään keinoja millä ollaan maanantaina Oulussa huomattavasti vaarallisempia", Kalliokoski päättää.

KPV kohtaa siis seuraavaksi ensi maanantaina Oulussa AC Oulun. Seuraava kotiottelu on luvassa Kokkolan Keskuskentällä lauantaina 3.6. klo 17.00 alkaen. Tuohon otteluun on tulossa muutamia todella mielenkiintoisia uudistuksia, niistä lisää vielä tällä viikolla!

Tilastot

1 - 1

Gnistan
(0-0)
71'MaaliJosimov Milos