Arvokas taistelupiste

KPV avaus:

Myllymäki - Josimov, Myntti, Shevchenko, Mendy - Ågren, Mravec - Hasanzada, Nando, Savic - Sirbiladze

Vaihdossa: Uuskartano, Mäki, Kääntä, Saviranta, Tshibasu, Schwalenstöcker

Viime kausilla tiukkoja otteluita vääntäneet Honka ja KPV kohtasivat Tapiolan tekonurmella.

Ottelun alku oli tarkkaa pelaamista. Honka piti enemmän palloa ja Vihreä pyrki iskemään nopeasti vastaan. Maalipaikoilla ei avaisjaksolla juhlittu. Vieralijan parhaasta paikasta vastasi Sasa Savic, joka peippasi itsensä vetopaikalle. Kotijoukkueen vaarallisin oli kymppipaikan Lucas Kaufmann, jonka laukauksen Joonas Myllymäki KPV maalilla torjui.

KPV joutui vaihtamaan jo puolen tunnin kohdalla jalkaansa pidelleen Aram Hasanzadan pois, tilalle tuli Ykkösen debyytin tehnyt Miro Schwalenstöcker.

Ensimäinen 45 minuuttinen oli tarkkaa ja virheitä välttelevää peliä ja tauolle mentiin maalittomassa tilanteessa.

Toiselle jaksolle otteluun tuli vauhtia lisää ja maalipaikkojakin alkoi syntymään.

52 minuuttia oli pelikellossa, kun Savic ja Nando Cozar pyörittivät nätisti oikealla ja Nando pääsi keskittämään maalille. Schwalenstöcker nousi röyhkeästi akatolpalle, ja survoi keskityksen maaliin ja vei vierasjoukkueen 0-1 johtoon.

Kauaa ei kuitenkaan johto pitänyt sillä isäntien paras pelajaa Kaufmann pääsi nostamaan tarkan keskityksen boksiin, missä Kakkosen viime kauden maalikuningas Jean Da Silva irtosi vartioinnista ja ampui Hongan tasoituksen.

Maalien jälkeen ottelu jatkui kovemmalla intensiteetillä, loppua kohden Honka sai painettua peli enemmän Vihreän päättyyn.

Lisäosumia ei kuitenkaan nähty, näin loppulukemat kirjattiin 1-1. Vihreän parhaimmistoa olivat terävän debyttiottelun pelannut Miro Schwalenstöcker ja vikkelä Sasa Savic. Hongan ykkönen oli Lucas Kaufmann.

-"Takasin tuomisiksi Espoosta tiukasta pelistä yks piste, ja siihen pitää olla tyytyväinen", kommentoi Vihreän maalintekijä Miro Schwalenstöcker.

-"Omalla henkilökohtasella tasolla, oli hienoa että tuli divari debyytti ja samantien verkko heilui", Miro jatkoi.

-"Haastava peli, kun ukkoo tippu pitkin viikkoa ja pelin aikana. Jouduttiin muovaamaan koostumusta moneen otteeseen", harmitteli KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen.

-"Saatiin kuitenkin mukaan arvokas taistelupiste", Korhonen niputti.

Seuraavaksi Vihreä kohtaa kotikentällä GrIFK:n, joka nappasi tänään maalittomalla tasapelillä pisteen FF Jaron vieraana.

KPV-GrIFK siis sunnuntaina 21.5. klo 18.30 Santahaassa.

FC Honka

1 - 1

(0-0)
52'MaaliSchwalenstöcker Miro