Otteluraportti OPS-KPV, Suomen Cup 26.2.2017

Varma voitto Oulusta

KPV avaus:

Myllymäki- Josimov, Myntti, Shevchenko, Rauhala- Nando, Ågren- Hohenthal, Hasanzada, Savic- Sirbiladze.

KPV kohtasi Suomen Cupin lohkovaiheen neljännessä ottelussaan OPS:n.

Ottelun voittajasta ei ollut oikeastaan missään vaiheessa epäselvyyttä; KPV hallitsi ottelua selvästi ja teki neljänteen peräkkäiseen voittoon tarvittavat maalit.

Avausmaalin viimeisteli Aram Hasanzada, joka jatkoi Timo Rauhalan vapauttavan syötön helposti verkon perukoille parin kymmenen minuutin pelin jälkeen.

Viisi minuuttia tästä ja Nando oli terävimpänä kulman jälkitilanteessa ja espanjalainen vei Vihreät 2-0 johtoon.

Toiselle jaksolle KPV teki kaksi vaihtoa, sisään tulivat Matthew Mendy keskikentän pohjalle sekä Miro Schwalenstöcker laituriksi. Ja vain 30 sekuntia ehti toista jaksoa kulua kun Schwalenstöcker juoksi hyvin pystysyöttöön ja nosti nätisti toppareiden välistä yli vastaan tulleen OPS vahti Juhani Pennasen. Näin KPV karkasi jo ratkaisevan tuntuiseen 3-0 johtoasemaan.

Kolmannen maalin jälkeen ottelun tempo laski aika lailla, eikä suuria hienouksia toisella jaksolla nähty.

Vihreistä lähimpänä lisämaalia olivat paljon töitä kärjessä tehnyt Irakli Sirbiladze sekä toppari Henri Myntti.

Ikävän sävyn oululaisten esitykseen jätti muutamakin päätön taklaus tilanteiden jälkeen. Viimeisimpänä vielä yliajan viimeisillä sekunneilla Joona Juntusen typerä kolaaminen Rauhalan polveen, onneksi vammoilta kuitenkin vältyttiin.

Yhtä kaikki, Vihreä vei ja OPS vikisi ja täysin ansaitusti pisteet matkaavat Kokkolaan.

-"Ok peli joukkueelta. Saatiin eka puoliajalle suht nopeasti pari maalia ja viimeistään Miron tekemä 3-0 maali toisen puoliajan alkuun tappoi pelin.

Vielä kaivettiin itselle välillä harmeja huolimattomalla syöttötyöskentelyllä, mutta tuli siellä myös paljon onnistumisiakin", kommentoi Niko Kalliokoski KPV:n valmennuksesta.

-"Nyt jatkopaikka taskussa ja seuraavaksi tavoitellaan ensi viikonloppuna lohkovoittoa", Kalliokoski jatkoi.

Vihreiden tähdet tänään: *** Milos, ** Aram ja * Nando.

Oululaisista paras oli maalivahti Pennanen.

Ensi lauantaina vuorossa Cupin lohkovaiheen viimeinen ottelu AC Oulua vastaan, tuo ottelu pelataa Oulussa Heinäpään hallissa klo 15.00 alkaen.

OPS

0 - 3

(0-2)
20'MaaliHasanzada Aram
25'MaaliCozar Fernando
46'MaaliSchwalenstöcker Miro