KPV hakee uusia valmentajia!
Julkaistu: 12.09.2022 14.36

KPV hakee uusia valmentajia!

Haluaisitko toimia jalkapallovalmentajana?


Haemme Vastuuvalmentajia, Valmentajia sekä Maalivahtivalmentajia seuramme joukkueisiin niin tytöissä kuin pojissa. Valmennustyössä et ole yksin, vaan saat tukea seuran valmennuslinjasta, materiaalipankista sekä seuran Valmennuspäälliköiltä.

Kehitämme seuramme valmennustoimintaa ja Valmentajamme saavat Palloliiton sekä seuran omia koulutuksia ja Ekkono koulutusta. Tulevan talven koulutukset alkavat 12.10, joten aikaisempaa valmentajakoulutusta ei edellytetä.

Etsimme henkilöitä, joilla on innostava ja sitoutunut ote valmentamiseen sekä halu kehittää itseään valmentajana sekä pelaajia yhteisöllisyyteen ja yhteisistä arvoista huolehtimiseen. Kerro hakemuksessasi rohkeasti itsestäsi ja ajatuksistasi koskien jalkapalloa ja valmentamista. Hakemuksen ei tarvitse olla täydellinen, sillä lyhytkin kuvaus riittää mainiosti ja voit kertoa itsestäsi sekä tavoitteistasi laajemmin kasvokkain haastattelussa.

Vastuuvalmentajan, Valmentaja tai Maalivahtivalmentajan toimenkuvaan voi kuulua yhdessä tai useammassa joukkueessa valmentaminen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen miko.tornikoski@kpv.fi 2.10.2022 mennessä. Hakemuksen saatuamme olemme teihin yhteydessä.