Suomen Cupin neljännen kierroksen arvonta suoritettu
Julkaistu: 21.04.2022 19.00

Suomen Cupin neljännen kierroksen arvonta suoritettu

Miesten Suomen Cupin neljännen kierroksen arvonta suoritettiin 21. huhtikuuta klo 13 alkaen Veikkauksen studiolla. Arvonnan suorittivat Palloliiton kehityspäällikkö Tomi Leivo-Jokimäki sekä viestintäpäällikkö Taru Nyholm.

Suomen Cupin neljännen kierroksen arvonta suoritettiin torstaina 21. huhtikuuta. Arvontaan osallistui yhteensä 42 joukkuetta ja 14 joukkueen ottelut oli aseteltu valmiiksi perustuen sääntöön, jonka mukaan farmisopimussuhteessa ja/tai yhteistyöseurasopimuksen piirissä olevat joukkueet asetellaan automaattisesti vastakkain kierroksesta 4 alkaen. Joukkueet oli jaettu arvontaa varten neljään arvontakoriin.

ARVONNAN TULOKSET

Ykköskoriin mukaan saatiin yksi Veikkausliigajoukkue lisää, sillä FC Haka aloittaa Suomen Cup urakkansa. Valkeakoskelaiset eivät tule pääsemään helpolla, sillä vastaan asettuu Ykkösen seura TPS. Muut ykköskorin Veikkausliigaseurat saavat vastaansa valmiiksi asetellut vastustajat. IFK Mariehamn kohtaa yhteistyöseura FC Ålandin ja Ilves saa vastaansa oman kakkosjoukkueensa. Korista yksi kannattaa laittaa merkille myös neljännen kierroksen ainoa Vitosen joukkue PiPS. Piikkiöläiset saavat vastaansa HJS:N.

Ottelut kori 1:

FC Åland - IFK Mariehamn
Ilves/2 - Ilves
FC Inter/2 - Pallo-Iirot
TPK - Ilves-Kissat
KaaPo - EIF
TPS - FC Haka
MuSa - SalPa
PiPS - HJS

Kakkoskorista vastakkain valmiiksi oli aseteltu EPS/Reservi-EPS ja Atlantis FC Akatemia-Atlantis FC. Saman seuran kohtaamisten lisäksi kori 2 tulee tarjoamaan todella kovia otteluita. Kakkosen HJK Klubi 04 vastaan Ykkösen IF Gnistan tulee olemaan huippumatsi ja mielenkiintoista katsottavaa. Kori 2 tarjoaa myös kivenkovan kolmosen kohtaamisen, kun Malmin Ponnistajat ja SexyPöxyt pääsevät mittelemään, kumpi jatkaa viidennelle kierrokselle. Korin kruunaa Veikkausliigajoukkueiden FC Hongan ja HIFK:n kohtaaminen.

Ottelut kori 2:

FC Honka - HIFK
Malmin Ponnistajat - SexyPöxyt
HJK Klubi 04 - IF Gnistan
Toukolan Teräs - PK-35
FC Espoo - FC Kiffen
MPS/Athletico Malmi - VJS

Kolmoskorissa KPS ja TP47 ovat varmasti hykerrelleet arvontaa katsellessa. Joukkueet pelaavat kolmannen kierroksen ottelunsa vastakkain vielä huomenna 22.4., ja panokset ovat kovat. Voittaja nimittäin kohtaa neljännellä kierroksella Veikkausliigajoukkue AC Oulun. Myös KPV saa vieraita Veikkausliigasta, kun vastaan asettuu VPS. Lohkosta valmiiksi vastakkain oli aseteltu VIFK ja SJK Akatemia.

Ottelut kori 3:

VIFK - SJK Akatemia
RoPS - FF Jaro
KPS / TP47 (ottelu 22.4.) - AC Oulu
KPV - VPS

Neloskorissa unelmista tuli totta. Nelosessa pelaava HyPS toivoi saavansa neljännellä kierroksella paikallismatsin JäPS:a vastaan, ja onnetar oli hyvinkääläisille suotuisa. Paikallismatseja ovat myös korin valmiiksi asetellut ottelut Lahden Reipas - FC Lahti ja PeKa - KTP. Korissa neljä riittää muutenkin mielenkiintoa. Kakkosen huippuseurat JIPPO ja JJK arvottiin pelaamaan vastakkain, samoin Kolmosen seurat NouLa ja KJP. Viidennellä kierroksella tullaan siis näkemään vähintään kaksi Kolmosen jengiä.

Ottelut kori 4:

Lahden Reipas - FC Lahti
PeKa - KTP
HyPS - JäPS
Jyväskylän Komeetat - PEPO
SC Riverball - MP
JIPPO - JJK
HaPK - PKKU
NouLa - KJP

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola