B-pojille onnistumisia Kemin talviturnauksessa
Julkaistu: 15.01.2019 00.00

B-pojille onnistumisia Kemin talviturnauksessa

KPV B-pojat vieraili viime viikonloppuna pohjoisessa kahden joukkueen voimin. Kemin talviturnaukseen lähdettiin 25 oman pelaajan voimin, ja täydennystä saatiin FC Ylivieskan kolmesta pelaajasta. Molemmat joukkueet pelasivat kahden päivän aikana neljä ottelua.

Valmentaja Joni Sorvoja luonnehti KPV:n tavoitteita: ”Haettiin oman pelaamisen kehittämistä turnauksen aikana. Samalla valmennus sai paljon lisäinformaatiota pelaajista tositoimissa. Harjoituksissa on tuotu joukkueelle pelillisesti paljon uusia asioita, ja nyt päästiin viemään niitä peliin mukaan, ja kehittymään sitä kautta.” Sorvojan mukaan tässä myös onnistuttiin. Turnauksen otteluita myös videoitiin, ja materiaalia hyödynnetään jatkossa sekä joukkue- että yksilötason analyyseihin.

Sorvoja iloitsee siitä, että KPV:n molemmat joukkueet pystyivät vastaamaan kaikille vastustajille. Ainoastaan SM-karsintaan valmistautuvaa OLSia vastaan ykkösjoukkue oli ottelun ensimmäisellä puoliajalla hankaluuksissa. Peli kuitenkin parani toisella puolikkaalla.

”Ottelu ruotsalaista Bodensia vastaan oli ykköselle turnauksen kaikista otteluista se tasapainoisin. Siinä ottelussa näkyi paljon, niitä asioita mitä meidän pelaamisessa haluan näkyvän. Lopputulos 8-0 mairittelee meitä, sillä vastustaja ei ollut niin heikko mitä numerot antavat ymmärtää”, toteaa Sorvoja.

Valmennustiimi on tyytyväinen myös kakkosjoukkueen otteisiin. Havaittavissa oli selkeää edistymistä turnauksen mittaan, ja viimeinen ottelu torniolaista TP-47 vastaan oli Sorvojan mukaan kaikista paras.

”Siinäkin porukassa on paljon sellaisia poikia, jotka kamppailevat tosissaan paikasta ykkösjoukkueen pelaavassa kokoonpanossa. Ilahduttavaa oli nähdä myös 04 syntynyt maalivahti Onni Tynjälä, joka pelasi ennakkoluulottomasti ja rohkeasti läpi turnauksen”, kiittelee Sorvoja.

OTTELUT A-sarja

KPV - OLS 1 (1-3)

Boden – KPV (0-8)

TP-47 – KPV (0-2)

KPV – OTP (2-1)

B-sarja

KPV – OLS 2 (0-5)

Tervarit – KPV (2-2)

Roi Utd – KPV (0-1)

KPV – TP-47 (4-1)

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola