21.00
Akatemia, suomen cup

Edsevö BK - KPV   0 - 13

kipparihalli

KPV:n virallisten otteluiden kausi käynnistyi murskalukemin. Akatemialla oli Suomen cupissa vastassa kuutosdivisioonan aloittelijat Edsevö Boll Klub. Samalla käynnistyi Niko Kalliokosken ura valmentajana oikean jalkapalloilun parissa. Aikaisempaa kokemusta valmentajana oli futsalin merkeissä.

Niko vielä jännitti ensimmäisten minuuttien aikana, vaikka alusta lähtien oli selvä, että EBK ei millään pysty vastaamaan akatemian liikkeeseen ja taitoon. Kapteeni Juho Korkiakangas avasi tyylikkäällä osumalla maalikarkelot jo 2.minuutilla. Sitten teki Tuomas Hakala hankkimastaan rankkarista 2-0 ja avausjakson puolivälissä vielä Daw Malwal 3-0.

Toisella jaksolla EBK putosi kyydistä liikkeen loputtua ja kramppien iskiessä kipparihallin kovan alustan myötävaikutuksella. Hakala lisäsi maaleja ja päätyi lopulta viiteen osumaan, Tor Garang teki toisella jaksolla neljä, Juho Korkiakangas kaksi, Daw Malwal yhden ja Jouni Ahvenkoski yhden.

Cupin toisella kierroksella vastaan tulee kolmosessa pelaava Kajaanin Haka. Peli on pelattava 13.2 mennessä.

Tilastot
Edsevö BK

0 - 13

(0-3)
2'MaaliKorkiakangas Juho
2'MaalisyöttöHakala Tuomas
16'MaaliHakala Tuomas
21'MaaliMalwal Daw
21'MaalisyöttöAppelgren Joni
48'MaaliKorkiakangas Juho
50'MaaliHakala Tuomas
50'MaalisyöttöVenetpalo Mikko
53'MaaliGarang Tor
53'MaalisyöttöByskata Niklas
54'MaaliGarang Tor
54'MaalisyöttöPolso Teemu
59'MaaliHakala Tuomas
59'MaalisyöttöPolso Teemu
64'MaaliGarang Tor
64'MaalisyöttöPenttilä Iiro
66'MaaliHakala Tuomas
66'MaalisyöttöPenttilä Iiro
70'MaaliAhvenkoski Jouni
70'MaalisyöttöPolso Teemu
77'MaaliHakala Tuomas
77'MaalisyöttöAl-Jubouri Ahmed
78'MaaliHakala Tuomas