B-pojat, SM-karsintasarja

KPV - P-Iirot  2 - 2

Kokkola, Kipparihalli TN

B-pojat aloittivat SM-karsintasarjan tasapelillä

SM-karsintasarja tasapelillä käyntiin. Vauhdikkaassa ottelussa Pallo-Iirot aloittivat terävemmin ja saivat luotua muutamia todella vaarallisia tilanteita. KPV maalivahti Hylkilä Juuso oli kuitenkin loistavassa pelikunnossa ja sai pidettyä maalin nollilla ensimmäisen puoliajan. KPV sai alun jälkeen pelistä kiinni ja Vertti Åkerblom laittoi pallon maaliin 23 minuutin kohdalla. Puoliajalle mentiin KPV 1-0 johdossa. Toisella puoliajan jälkeen ottelu oli tasaista vääntöä mutta 57 minuutilla P-Iirot tuli Ayannubi Target maalilla tasoihin. Maalin jälkeen Pallo-Iirot sai pienoisen yliotteen pelistä ja menikin johtoon 62 minuutin kohdalla. Peli jatkui tasaisena, molempien luodessa hyviä maalipaikkoja. Pallo-Iirot antoivat useita mahdollisuuksia maalintekoon antamalla KPV:lle vapaapotkuja hyvistä paikoista ja KPV sai niiden kautta luotua painetta maalille. KPV tasoitus tulikin ajassa 77 min vapaapotkusta noin 20 m ja maalintekijänä jälleen Vertti Åkerblom.

Pelissä kenttäpelaajista selvästi paras oli P-Iirojen Ayannubi Target sekä molemmat maalivahdit, jotka olivat erinomaisessa pelivireessä ja saivat loistavilla torjunnoillaan pidettyä maalimäärät siedettävinä.

-Janne-

2 - 2

P-Iirot
(1-0)
23'MaaliÅkerblom Vertti
57'MaaliAyannubi Target
62'MaaliHelin Jussi
77'MaaliÅkerblom Vertti