27
MAA
18.30
Edustus, Harjoitusottelu

GBK - KPV Edustus   

Santahaka

Hurmosmalja, GBK-KPV ke 27.3. klo 18.30

Otteluennakko GBK-KPV, Hurmosmalja 27.3.2019


Perinteinen talvikauden mestari ratkaistaan tänä vuonna yhdessä ottelussa, kun GBK isännöi Vihreitä Santahaassa. Otteluun käy yhteistyön merkeissä molempien joukkuieden kausikortit.


Isäntäjoukkueena pelaava GBK valmistautuu toukokuussa alkavaan Kakkosen kauteen ja joukkue on pelannut kaksi harjoitusottelua. Vaasan Palloseuran kakkosjoukkue ei pysynyt alkuunkaan Raidan kyydissä, loppunumerot 5-0 olivat voineet olla paljon rumemmatkin. Toisessa harjoitusottelussa VIFK käänsi Santahaan tekonurmelta voiton Vaasaan maalein 3-2.

GBK:n riveissä Vihreän näkökulmasta mielenkiintoisimpia nimiä ovat Pallo-Veikoista siirtyneet Teemu Mäki ja Elmer Kääntä sekä uraansa edelleen jatkavat Lawrence Smith, Jussi Roiko sekä David Carlsson. Myös maaliahnetta Atte Henttua kannattaa pitää silmällä.


KPV koki viime viikonloppuna pahanmakuisen tappion Pietarsaaressa, kun Vihreää selvästi nälkäisempi FF Jaro kaatoi harjoitusderbyssä Pallo-Veikot 2-0. Luonnollisesti harjoitusottelussa kokoonpanoa kierrätettiin ja mukana olivat myös testitoppari El-Hadji Gana Kane sekä ghanalaiskärki Aminu Mohammed.

Sekä derby että Hurmosmaljan ottelu pohjustavat osaltaan valmistautumista tulevaan Suomen Cupin puolivälierään Rovaniemen Palloseuraa vastaan. Veikkausliigakausi on myös jo nurkan takana, Vihreä avaa liigakauden jo ensi viikon sunnuntaina 7.4. ottelulla Tampereen Ilvestä vastaan.


Keskiviikon Hurmosmaljasta tistellaan vahvasti KPV Akatemiasta koostuvalla miehityksellä, edustuksen ringistä mukana ovat Benno Hanslian, Timo Rauhala, Noa Lehtonen, Santeri Mäkinen ja Oliver Lakanen sekä testimiehistä Aminu Mohammed.


Hurmosmaljan ottelu siis keskiviikkona klo 18.30 alkaen Santahaan tekinurmella

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola