9
MAA
15.00
Edustus, Harjoitusottelu

KPV Edustus - FF Jaro  2 - 0

Kipparihalli

Vihreä vahvempi RantaDerbyssä, KPV-FF Jaro 2-0

Otteluraportti KPV-FF Jaro, harjoitusottelu 9.3.2019

Harjoitusta RantaDerbyn merkeissä ja Vihreän komennossa

KPV:n kokoonpano:

Myllymäki - Josimov(Hackspik), Pikkarainen, Koskimaa(Lehtonen), Kinnunen - Vidjeskog, Heiermann - Gussev(Hanslian), Mäkelä(Roiha), Banza - Mena(Rintala)

KPV testasi kahta pelaajaa ja lepuutti useampaa avauksen miestä, kun naapurikaupungin FF Jaro saapui mittaamaan liigavauhtia Kipparihalliin. Lepovuorossa olivat Hendrik Helmke, Isaac Shaze ja Sebastian Mannström, jalkavaivainen Honar Abdi oli myös kokoonpanon ulkopuolella.


Ottelun alussa vierailija Jaro pyrki horjuttamaan isäntiä kovalla prässipelillä, mutta kovin hirmuista hätää se ei Vihreän alakerralle onnistunut aiheuttamaan. Pallo-Veikot rakenteli useamman hyökkäyksen avausjakson aikana lähinnä laitapelaamisen kautta, molemmilla laidoilla oli juoksuvoimaisia kavereita kun testimies Maksim Gussev kirmasi vasemmalla ja Enoch Banza oikealla.

Muutaman puolittaisen paikan jälkeen päästiin maali makuunkin, kun Banza pudotti päätyviivalta pallon Adam Vidjeskogille, joka harhautti hienosti useammankin punapaidan ja ampui pallon ylärimaan. Jatkopalloon reagoi nopeimmin Gussev, joka nikkasi karat sisään maaliviivan tuntumasta.

Avausjakson loppupuolella Jaro sai painetta Vihreän päätyyn, terävimpinä punapaidoilla olivat kentällä esiintyneistä veljeksistä nuorempi Axel Vidjeskog sekä vasemmalla laidalla pelannut Joni Remesaho. Huippuvaarallisia maalipaikkoja punaiset eivät kuitenkaan pystyneet luomaan.


Tunnin pelin jälkeen Yessy Mena haistoi heikosti pelatun tilanteen jarolaisten puolustuksessa ja karkasi puolittaiseen läpiajoon. Kolumbialainen selvitti Walter Mooren koomisen repimisen, mutta Johan Brunellin taklaus kaatoi kolumbon rangaistusalueella ja pallo vietiin pilkulle. Rankkarin ampui varmasti alakulmaan Milos Josimov.

Toisella jaksolla nähtiin myös mukavasti nuoria pelimiehiä kentällä, kun vaihdosta sisään tulivat Noa Lehtonen ja Akatemialaina Sampo Rintala sekä yhteistyöseura GBK:n rosterista mukana ollut Jimi Hackspik. Kun myös vastustajan riveissä pelasivat KPV-kasvatit Jusa Ihalainen ja Severi Kähkönen, olivat Vihreän juniorit hyvin esillä Kipparihallin lauantaissa.


Kohtuullisen hyvätempoinen harjoitusderby kelpasi KPV:n taustajoukoille.

-”Keskellä kiivasta cupin taistoa 2-0 rantaderbyssä maistuu. Ei uusia loukkaantumisia, hyvää lisäinfoa testipelaajista, peliaikaa kaikille ja pelikuorman tasaamista myös paljon pelanneille, omasta akatemiasta apuja sekä yhteistyöseura GBK:n kanssa homma korkattu. Ei hullumpi lauantai iltapäivä”, pohti KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen harjoitusottelun antia.

-”Nyt alkaa sitten pikku hiljaa keskittyminen tulevan perjantain Suomen Cupin peliin. Edessä on tämän kauden toistaiseksi tärkein ottelu”, Korhonen paaluttaa tulevaa viikkoa.


KPV matkustaa siis tulevan viikon perjantaina Vantaalle, missä Vihreä kohtaa Suomen Cupin neljännesvälierissä täksi kaudeksi Kakkoseen nousseen, viime vuoden Regions Cupin voittajan VJS:n. Tuo ottelu alkaa perjantaina 15.3. klo 19.00, ja sitä voi katsoa suorana isolta screeniltä Westissä, KPV:n virallisessa vieraspelikatsomossa Rantakadulla.

Kuvat: Tommy Lågland

Tilastot

2 - 0

FF Jaro
(1-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola