19
ELO
13.15
B-pojat, P17 Ykkönen

VPS-j - KPV   3 - 1

Botniahalli ulko TN

B-pojille karvas maku Vaasan reissulta!

Selkeästä pelin hallinnasta ja useista maalipaikoista huolimatta,KPV:n B-poikien pistetili ei karttunutsunnuntaina Vaasassa pelatussa 1. divisioonan pelissä. ”Maalinteon ongelma jatkui Vaasassa. Myös edellisessä JJK-pelissä joukkue loi lukuisia maalipaikkoja, joista ottelu olisi pitänyt ratkaista”, harmitteli joukkueen valmentaja Marko Lehtonen.

Ensimmäisellä puoliajalla KPV pelasi erinomaisen tiiviisti ja loi lukuisia tilanteita, mutta Lauri Palonevan ylärimaan osunutta puskua lähemmäksi joukkue ei päässyt. Sen sijaan vastustaja iski ainoasta tilanteestaan avausmaalin ottelun 34. minuutilla. Maalia edelsi selkeä merkkausvirhe, jonka seurauksena VPS:n hyökkääjä pääsi varsin helposti sijoittamaan pallon maaliin.


Toisella puoliajalla KPV muutti hieman ryhmittymää ja pallonhallinta siirtyi entisestään joukkueelle. Ansaittu tasoitus syntykin nopeasti heti toisen puoliajan alussa. Emil Uskin laukaus painui vastustamattomasti vastustajan maalin oikeaan ylänurkkaan. Tämän jälkeen KPV jatkoi pallon
hallintaa luoden edelleen riittävästi maalipaikkoja, niissä kuitenkaan onnistumatta. VPS:llä ei ollut toisen puoliajan ensimmäisen 25 minuutin aikana yhtään maalipaikkaa, mutta ottelun lopussa KPV:n kahden iso virheen avustamana annettiin vastustajalle mahdollisuus, jotka he käyttivät armottomasti hyväkseen. VPS:n maalit tulivat ottelun 64. ja 80. minuutilla.
”Lopputuloksesta huolimatta, olen erittäin tyytyväinen poikien pelaamisen tasoon maalintekoa ja pari virhettä lukuun ottamatta. Asenne oli erinomainen ja välillä joukkuepelaaminen oli todella näyttävää. Vaasassa mukana ollut joukkue saa kokonaisuudessaan jatkaa myös ensi vuonna, mikä vain korostaa joukkueen tasoa” jatkoi vielä lopuksi valmentaja Marko Lehtonen.



KPV: Vironen, Mikkola (Weizmann), Mäki, Uski, Juvila, Paloneva, Rinne, Holm (Virta), Lehtonen, Mäkinen, Lahti

Tilastot
VPS-j

3 - 1

(1-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola