B-pojat, P17 Ykkönen

KPV - SJK  1 - 1

Kirkonmäen urheilukenttä, Kokkola

B-pojille tasapisteet sarjajohtajaa vastaan - ainekset voittoon

KPV B-poikien rutistus - kolmas ottelu viikon sisään - jatkui lauantai-iltan Kirkonmäellä, jonne vieraaksi saapui sarjajohdossa oleva SJK. Ottelun alku oli KPVlle melkoista vääntöä. Kotijoukkue sai kuitenkin pidettyä vieraiden nopeat hyökkääjät hyvin valvonnassa, ja pelasi tasavahvasti. KPV:n maali syntyi ottelun 23. minuutilla hieman yllättäen, kun Wegye pääsi laukomaan seinäjokisten puolustuksen ohi maalin alanurkkaan. Maali jäi ensimmäisen puoliajan ainoaksi.

Toiselle puolikkaalle lähdettiin 1-0 lukemissa, ja vaikka SJK oli hienokseltaan hallinnut ensimmäisellä puoliajalla, alkoi vieraissa näkyä hermostumisen merkkejä. Peli oli varsin fyysistä, ja pallonhallinnasta käytiin kovaa kamppailua. Puolustuksessa uurastaneet Uski, Mäki, Mikkola ja Juvila sekä maalivahti Otto Pura tekivät varmaa työtä. Kotijoukkueen kaikki vaihdot tehtiin toisella puoliajalla. Kovaa työtä tehnyt hyökkäjäkolmikko sai tuoreita jalkoja kentälle, kun ensin Oskari Ojala päästi penkille Filip Holmin, ja vähän myöhemmin Oskari Melender korvasi Wegyen ja Eppu Vuorinen Elmeri Lahden. Loppuminuuteilla vaihdettiin kentälle myös Kasper Weizmann (Elias MIkkola), Christian Virta (Noa Lehtonen) ja Aaron Tarvainen (Mikko Rinne).Molemmille joukkueille heilui useampi keltainen kortti; KPVltä sen saivat Rinne ja Lahti. Aivan ottelun lopulla KPV alkoi puolustaa ehkä hiukan liikaa, ja vieraat pääsivät harmillisesti tasoittamaan lukemiin 1 - 1 lisäajalla.

Kaikkiaan ottelu oli kuitenkin ennakkoon altavastaajana pidetyn KPVn kannalta hyvä osoitus poikien omasta tasosta. Tilanteet vietiin loppuun asti, ja koko joukkue pelasi hyvää, uhrautuvaa peliä.

Ottelussa valmennusvastuun kantoi Mathew Mendy, joka suorittaa UEFA B -valmennustutkintoa. Ottelua ja Mendyn otteita kouluttajan roolissa seurasi KPV:n edustusjoukkueen entinen vastuuvalmentaja Harri Kevari.

KPV: Pura (mv), Mäkinen, Holm (Ojala), Juvila, Rinne (Tarvainen), Lehtonen (Virta), Uski, Mäki, Lahti (Vuorinen), Mikkola (Weizmann), Wegye (Melender)