20
TOU
16.00
B-pojat, P17 Ykkönen

JIPPO-j - KPV KPV   7 - 0

Joensuu, Mehtimäki tn

KPV:lle ei pisteitä Joensuusta

KPV lähti Joensuuhun vajavaisella miehistöllä, jossa mukana oli pari tämän sarjatason ensikertalaista. Kokoonpanoon vaikuttivat poissaolojen lisäksi myös pelikiellot.

Ottelun alku oli tasaväkinen. Molemmat joukkueet yrittivät avata peliä rauhallisesti rakentaen. Pelinavaaminen onnistuikin, mutta pelinrakentelussa oli varsinkin KPV:llä suuria vaikeuksia - saati että oltaisiin päästy murtautumaan. Kotijoukkue puolestaan hyödynsi laitoja ja varsin KPV:n oikeaa puolta. Kaksi ensimmäisen puoliajan maaleista syntyikin Jipon keskityksistä. KPV:n paras tilanne oli tilanteessa 1-0, kun Santeri Mäkinen syötti Christian Virran vasemmalta läpi. Ensimmäinen kosketus kuitenkin karkasi hieman liian pitkäksi pomppivalla tekonurmella. Puoliajalle mentiin kotijoukkueen 3-0 johdossa.

Toiselle puoliajalle KPV teki taktisia muutoksia. Muutokset eivät tuottaneet toivottua tulosta, sillä vastustaja onnistui pelaamaan toistuvasti linjan taakse ja pääsi rokottamaan. Pelaajavaihdot toivat lisää ”jalkoja” kentälle, ja pelillisesti ottelu näytti ajoittain jopa hyvältä; rakentelukin onnistui. Murtautuminen tuotti kuitenkin päänvaivaa, sillä vastustajan vuotta vanhempi miehistö oli fyysisesti niin paljon parempi, että ottelu päättyi loppulukemiin 7-0. KPV:n ainoan varoituksen nappasi Christian Virta. Ottelun parhaaksi voitaisiin valita päätuomari.

Seuraava ottelu KPV:llä on 3.6, Vaasassa VIFKiä vastaan, ja kotikentällä joukkue nähdään jälleen keskiviikkona 6.6., jolloin vieraaksi saapuu sarjajohtaja SJK.

KPV: Vironen, Mäki, Porkola, Uski, Juvila, Lehtonen, Holm, Weizmann (Mansikkaniemi), Virta (Nikula), Mäkinen, Lahti (Vuorinen)
Tilastot
JIPPO-j

7 - 0

(3-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola