B-pojat, P17 Ykkönen

PK-37/YJ - KPV KPV   0 - 3

Iisalmi, Kankaan Liikuntapuisto tn

B-pojille vieraspisteet Iisalmesta

B-pojat hakivat kolme pistettä Iisalmesta sunnuntaina. KPV esiintyi jälleen uudella kokoonpanolla useiden sairastumisten myötä. Ottelun alun kulkuun vaikutti +19-asteinen sää. Iisalmelaiset aloittivat ottelun pirteämmin, mutta pelin edetessä KPV pääsi paremmin peliin mukaan.

21 minuutin kohdalla Topi Mäki puolusti erinomaisesti omalla rankkarialueella ja sai riistettyä pallon KPV:lle. Riiston jälkeen nopea avaus pystyyn keskialueelle Noa Lehtoselle, joka pelasi puolesta kentästä heikosti organisoituneen PK-37:n puolustuksen läpi Wegyen läpiajoon. Näytti jo hetken, että pallo karkaisi Wegyeltä, mutta loppujen lopuksi pallo löytyi verkosta hallitusti.

Puoliajalle siirryttiin KPV:n 0-1 johtoasemassa. Toiselle puoliajalle lähdettiin vahvistetulla keskikentällä, sillä Oskari Ojala tuli vaihtoon, Kasper Weizmann nostettiin alemmalta laitapelaajan tontilta ylemmäksi laitapelaajaksi. Alemmaksi laitapelaajaksi tuli Tomi Porkola, jolle tämä oli ensimmäinen esiintyminen B-junioreissa.

Toisella puoliajalla KPV otti ohjat ja pystyi kontrolloimaan peliä. Toinen maali lähti Jaakko Juvilan hyvästä katkosta omalla kenttäpuolella ja maalin viimeisteli Wegye. Tässä vaiheessa alkoi molemmilla joukkueilla jalka hieman painaa ja vaihtoja tehtiin tiuhaan tahtiin. KPV:n ja ottelun viimeinen maali oli jälleen Wegyen käsialaa - tilanne lähti liikkeelle Santeri Mäkisen katkaistaessa vastustajan keskialueen syötön.

Käytännössä kaikki maalit syntyivät nopeista ja oikea-aikaisista tilanteenvaihdoista. ”On pakko todeta, että joukkue on mennyt todella paljon eteenpäin taktisessa osaamisessa. Näistä nuorista miehistä on muodostunut yhtenäinen joukkue, vaikka pelaajia on neljästä eri ikäluokasta”, kehuu Tomi Virta.

KPV: Vironen, Juvila, Mäki, Paloneva, Weizmann, Virta (Tarvainen), Mäkinen, Lehtonen, Ojala (Porkola), Lahti (Vuorinen), Wegye