B-tytöt, B-tyttöjen Ykkönen

KPV - ONS 3  3 - 3

Ykspihlajan urheilukenttä

B-tyttöjen kevätkierros päätökseen tasapelillä

B-tyttöjen Ykkösen kevätkausi päättyi 3-3 tasapeliin ONS3-joukkuetta vastaan. Tasapelin myötä KPV nosti pistesaldonsa 11 pisteeseen ja sijalle 10. Sarjasta putosivat Haukiputaan Pallo ja Kempeleen seudulta tuleva Ajax.

Lauantain päätöskierroksella KPV hankkiutui 3-0 johtoon Mette Perkiön, Jonna Korkiakankaan (rp) ja otsikkokuvassa tuulettavan Mikaela Saksan maaleilla. Toisella jaksolla alkoi puhaltaa toisenlainen puhuri. Syksyn kierrokselle lisäpistettä tavoitellut ONS3 heräsi taistelemaan pisteistä. Nopea Noora Pelli teki kaksi maalia ja kymmenen minuuttia ennen loppua osunut Lilja Niiranen lopulta tasoitti pelin.

KPV:lla oli ottelun loppuun vielä pari hyvää maalipaikkaa viedä koko pistepotti, mutta ONS 3 sai pidettyä tasapelipisteen.

Sarja jatkuu heinäkuussa syyskierroksella, jonka parhaat jatkavat ensi talven SM-karsintaan.

Toppari Mette Perkiö ohjasi KPV:n ensimmäisen maalin kulmapotkusta.